Nordre Frihavnsgade 24, 4. 2.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 4.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.041

Nordre Frihavnsgade 24, 4. 2.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 66m2

Lys lejlighed med stor altan og privat p-plads!

Del bolig
Følg bolig

I en pæn rødstensejendom midt på den pulserende Nordre Frihavnsgade finder du denne lejlighed øverst på fjerde sal, som fremstår lys, lækker og indflytningsklar. Trumfkortet er uden videre falbelader den uimodståelige, sydøstvendte altan, hvor sommerdagene kan tilbringes med kølig rosé og kig til kvarterets karakteristiske bygninger.

Beliggenheden er helt perfekt for dig, der ønsker at mærke byens pulserende hjerteslag, og du får alle tænkelige fristelser inden for rækkevidde. Morgenmaden kan hentes hos Emmerys nede ad gaden, ligesom området bugner af caféer og takeaways. Der er ligeledes blot få skridt til Trianglen, som er et mekka for offentlig transport, samt Fælledparken, som inviterer til rolige løbe- og gåture. Når solen står højt, er det oplagt at svinge forbi Svanemøllen Strand eller havnebadet i Nordhavn, og du kan ligeledes cykle til Indre By på 10 minutter, hvorfor hele byen lægger sig for dine fødder.

Idet du træder over dørtærsklen, ankommer du til en indbydende entré, som munder ud i en fordelingsgang. Køkkenet er hvidt og pænt med masser af overskabe til alle remedierne, en naturfarvet bordplade og opvaskemaskine. Badeværelset er særdeles rummeligt med brus og mulighed for etablering af vaskefaciliteter.

Stuen er en ren fryd med et rigt lysindfald, en indretningsvenlig facon og direkte udgang til altanen. Soveværelset følger trop med en lys og venlig atmosfære, hvor skabsvæggen giver plads til den store garderobe. Overalt føles enhver kvadratmeter godt udnyttet, mens et smukt, gennemgående gulv sætter prikken over i'et.

Der er ydermere adgang til en parkeringskælder og et aflåst cykelskur.

Vil du høre mere? Så kontakt os for en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nordre Frihavnsgade 24, 4. 2., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH440
Byggeår 1976
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 66 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 210.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 24.635 / 19.877

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.