Nordborggade 3, 4. TV.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 9.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.178

Nordborggade 3, 4. TV.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 119m2

Totalistandsat lejlighed til den kræsne køber

Del bolig
Følg bolig

Denne populære beliggenhed i Ambassadekvarteret giver dig Østerbro, når det er bedst med alle bylivets glæder lige uden for døren. Lejligheden er gennemrenoveret og resultatet er en bolig, du sagtens kunne forestille dig at finde i de glitrede boligmagasiner. Her går fuldendt æstetik hånd i hånd med høj komfort og lækre løsninger.

Under istandsættelsen er der blandt andet udskiftet el, opsat elegante radiatorskjulere, lagt gulvvarme på det nye badeværelse og isat nyt køkken i køkken-alrummet, der er i åben forbindelse med stuen.

Klassiske gulve, fyldningsdøre og udsmykkede lofter med roset og stuk er bevaret og giver et harmonisk modspil til de mere moderne komponenter som de hvide, grebsfrie fronter i køkkenet fra Køkkensnedkeren. Bemærk bagvæggen ved kogezonen beklædt i terrazzo, der også klæder gulv og væggene i den glasafskærmede bruseniche med armatur fra Vola og dobbelte regnbrusere og dermed skaber en rød tråd i indretningen.

De tre værelser er alle forbundet og giver helt særlige indretningsmuligheder, der kan skræddersyes familiens behov. Det ene værelse har indbygget skabsvæg med fyldningsdøre, der understøtter den klassiske tone i hjemmet, mens et andet har en bogreol integreret i rummets arkitektur og smyger sig rundt om døråbningen.

Fra alrummet er der udgang til to terrasser orienteret mod vest og syd, så solens bane kan følges dagen lang og ud på aftenen. De er desuden vendt ud mod det rolige gårdmiljø som en ekstra fordel.

Boligen ligger midt i Østerbros eftertragtede Ambassadekvarter, hvor nærmiljøet byder på et bredt udvalg af kaffebarer, caféer, restauranter og butikker. Østerbros åndehuller som Søerne, Garnisons Kirkegård, Langelinie og Kastellet ligger desuden tæt ved, og det samme gør Trianglen Metro og Østerport Station.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 35 38 14 50 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunoesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nordborggade 3, 4. TV., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-OH094
Byggeår 1894 / 1956
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 119 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 460.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 39.160 / 33.999

Mikkel Maibom Nielsen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.