Næstvedgade 6B, 4. tv.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 5.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.087

Næstvedgade 6B, 4. tv.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 100m2

Skøn 3'er med unik og ugeneret udsigt

Del bolig
Følg bolig

Vil I bo attraktivt på Østerbro i en flot lejlighed med en skøn og unik ugeneret udsigt, så stopper jeres boligjagt lige her. Nu kan I nemlig overtage en lys treværelses lejlighed med to stuer en suite, hvoraf den ene eventuelt kan anvendes på andre måder. Der er også et soveværelse, et rummeligt køkken samt et stort badeværelse. I fællesgården er det oplagt at tænde op i grillen sammen med vennerne, og så er én af de seneste forbedringer, at ejendommen omkring i 2016 fik skiftet tag.
~
Beliggenheden er attraktiv for jer, der sætter pris på at have det hele i gåafstand. Således findes flere parker, vandet og Langelinie nær jer, og er det en lækker frokost, som frister, så besøg en af områdets hyggelige caféer. Eksempelvis er der masser af lige netop sådan nogle og spændende butikker på Ndr. Frihavnsgade. I bor heller ikke langt fra Bopa Plads, metro og S-tog, mens det også er let at cykle til City, som nås efter cirka ti minutters pedalarbejde. Indkøbene kan I klare 500 meter fra ejendommen. Finder i arkitektur spændende, så er nærliggende område tæt på de forskellige ambassader, hvortil arkitekturen er i højsædet og er en fryd for øjet.
~
Den klassiske Østerbro-lejlighed med dannebrogsvinduer lader jer spejde udover trætoppe og hustage, mens det også betyder, at dagslyset strømmer ind. Stuerne bindes sammen af smukke fyldningsdøre, og den største leder videre til et gangareal, der fordeler en garderobe og badeværelset, som har en virkelig god størrelse. I det nydelige køkken er der mulighed for at indrette med en spiseplads ved vinduet, så morgenmåltiderne kan nydes med et dejligt kig til gården. Endelig er der soveværelset, som er lyst og fint som resten af boligen. I kælderen får I et rum til opbevaring, ligesom der er adgang til fælles vaskerum.
~
Drømmer I om at bo her - så tag første skridt og book en fremvisning.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 6120 1042 eller mail hertil: ca@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunoesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Næstvedgade 6B, 4. tv., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-CA118
Byggeår 1890
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 100 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 300.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 32.393 / 26.493

Christoffer Neergaard Andersen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!