Midtermolen 4, 2. tv.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 5.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.996

Midtermolen 4, 2. tv.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 91m2

Del bolig
Følg bolig

Adressen hedder Midtermolen 4, og fra jeres fremtidige bopæl, som ligger placeret i et stille og rolig kvarter tæt på Kastellet, Indre by og Langlinie, vil I kunne fra én af lejlighedens to altaner, have nok en af Københavns bedste og mest ugeneret udsigt ud til den fine, gamle bro der skaber passage til Københavns Kanal og hvor baggrunden toner Refshaleøen frem. Beliggenheden er mere end blot udsigten og nærheden til vandet, da placeringen også giver jer adgang til alt det gode, som København har at byde på. For blot at nævne de mange tilbud og faciliteter, men også placeringen ift. indkøb, oplevelser og hvis du er heldig at eje en båd, så er der også mulighed for at have den liggende i nærliggende havn. (Fortrinsret for ejerforeningens medlemmer)

Lejligheden ligger på anden sal i en skøn flot bygning fra 1994. Selvom lejligheden ligger på anden sal, så går elevatoren faktisk helt nede fra p-kælderen, direkte til døren. Så når du stiller bilen i en af de tilhørende båse, i den konstant overvåget p-kælder, kan du tage dagligvarerne med direkte op til hoveddøren.

Når vi træder indenfor den karakteristiske grønne dør til lejligheden, er det første man møder en pæn rummelig entré med loftspots, som tillige fungerer som bindeled mellem alle rummene og værelserne. Hele lejligheden bærer præg af god og flot løbende vedligeholdelse overalt. Blot at nævne de gennemgående flotte messing-greb, som er i alle rum. Lejligheden byder på to rigtige gode værelser med indbyggede skabe. Det er her værd at bemærke, at man i et af værelserne har mulighed for at lave en fuld skabsvæg, som vil gøre rummet til et walk-in, hvis dette ønskes. Udover de to værelser, hvor der fra et af værelserne er direkte udgang til den ene altan, så byder lejligheden også på en god størrelse badeværelse, i flot stand. Derudover skal lejlighedens køkken benævnes, som også fremkommer i flot stand. Herfra kan i også nyde udsigten til vand imens I udfolder jer gastronomisk. Fra køkkenet er der direkte adgang til den rummelig stue, hvor der kan åbnes op så man kan nyde både sommerens dejlige brise fra havet, mens man spiser ved bordet helt ud til vandet, men det giver også udsyn til fyrværkeri ved højtideligheder.

Som om det ikke skulle være nok, så der i foreningen tilknyttet stort festlokale, som kan lejes til særlige begivenheder, ekstra lejligheder til sovende gæster og fælles stor tagterrasse, hvor der er sol hele dagen.

Denne bolig er med andre ord det vi vil kalde en bolig med hele pakken!

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 61201042 eller mail hertil:

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Midtermolen 4, 2. tv., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-CA140
Byggeår 1994
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 91 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 300.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 35.027 / 28.300

Christoffer Neergaard Andersen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.