Lipkesgade 5A, ST. TH.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 5.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.877

Lipkesgade 5A, ST. TH.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 96m2

Lys og rummelig ejerlejlighed på Indre Østerbro

Del bolig
Følg bolig

I det attraktive Ambassadekvarter på Indre Østerbro ligger denne indbydende ejerlejlighed på en rolig vej tæt på alle områdets seværdigheder. Her kan I se frem til en lys og moderne indretning med en god planløsning bestående af et stort opholdsrum med stue og køkken, to værelser og et badeværelse. Hertil kommer et hyggeligt, fælles gårdmiljø. Velkommen til.

I bosætter jer midt på Østerbro med kort afstand til både Kastellet, Østre Anlæg, Fælledparken og Indre By. Derudover bugner området med caféer, restauranter, gallerier og specialforretninger, mens I heller ikke får langt til alle hverdagens behov i form af indkøb, skole og daginstitution. Bussen kører tilmed 100 meter fra hjemmet, og så når I også hurtigt metroen fra Østerport Station til fods.

Lejligheden befinder sig i stueplan i en pæn ejendom fra 1891, hvortil der hører et skønt gårdmiljø med bordbænkesæt og grøn beplanting. Indenfor ankommer I til en fin entré med plads til sko og overtøj. Herfra er der videre forbindelse til det dejlige køkken-alrum og stuen, som danner et åbent opholdsrum med en god loftshøjde. Her strømmer sollyset ind fra vinduerne og de to franske altandøre med kig til gården, og selve køkkenet er arrangeret med hvide, grebsfrie fronter og en indbygningsovn i en behagelig arbejdshøjde.

Videre venter jer to fine værelser placeret i hver sin ende af opholdsrummet. Det største kan oplagt bruges til soveværelse, mens det andet egner sig glimrende til børneværelse, hjemmekontor eller noget helt tredje. Til slut får I et veludnyttet badeværelse med en glasafskærmet bruseniche og mulighed for at tilslutte vaskefaciliteter.

Skal denne skønne lejlighed væres jeres? Så kontakt os allerede i dag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3538 1450 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunoesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Lipkesgade 5A, ST. TH., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MH101
Byggeår 1891 / 1965
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 96 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 300.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 34.232 / 27.553

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.