Langelinie Allé 5, 1. 2.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 5.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.113

Langelinie Allé 5, 1. 2.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 90m2

Fantastisk 3' på Langelinies havnefront

Del bolig
Følg bolig

Leder I efter et helt forrygende hjem, hvor I får kvalitet og beliggenhed i samme pakke? Så kig forbi denne ejerlejlighed på Langelinie Allé 5, som har adgang til en stor tagterrasse. Her bosætter I jer med tre værelser og et fantastisk køkken-alrum, og har hele København inden for cykelafstand.

Hvis I drømmer om at bo i rolige omgivelser centralt i København, har I fundet det rette sted. Langeliniepromenaden, Havnekajen og Dahlerups Torv med Det Genmodificerede Paradis er alle komponenter, der bidrager til et æstetisk behageligt miljø lige udenfor jeres hoveddør. En kort spadseretur langs kajen fører jer til Kastellet, Amalienborg, Nyhavn og Strøget, og her køber I ikke bare en lejlighed, men en livsstil, som de fleste sukker efter.

Ejendommen er kun lidt over tyve år gammel, og fremstår yderst velholdt og præsentabel. I løbet af sommeren vil I få glæde af den fælles tagterrasse, som har borde og stole samt grill til fri afbenyttelse, hvorfra I kan nyde nogle eminente solopgange og solnedgange. Til lejligheden medfølger et depotrum, mens der kan tilkøbes en parkeringsplads i parkeringskælderen eller foran bygningen for et årligt beløb.

Lejligheden er centreret omkring det åbne køkken-alrum, hvor inventaret er holdt i et enkelt og funktionelt design, der giver jer et indbydende udgangspunkt for dagens måltider. Stuen indrettes snildt med sofa- og spiseafdeling, og hele rummet bliver badet i de store glaspartiers smukke lysindfald.

Planløsningen byder yderligere på en entré med god skabsplads og tre værelser, hvoraf to har indbyggede skabe. Har I børn, kan I med fordel indlogere forældrene i det største værelse, som ligger adskilt fra de to andre. På badeværelset bliver I forkælet med gulvvarme og granitbordplade samt glæden af at have egne vaskefaciliteter, mens resten af lejligheden byder på gennemgående trægulve.

Book en fremvisning i dag.

Velkommen til Langelinie!

Se hvornår vi har åbent hus
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Langelinie Allé 5, 1. 2., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-ME050
Byggeår 1997
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 90 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 265.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.666 / 19.118

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Langelinie Allé 5, 1. 2., 2100 København Ø.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Martin Elsrud

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.