Kalkbrænderihavnsgade 4D, 5. TV.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 4.595.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.467

Kalkbrænderihavnsgade 4D, 5. TV.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 89m2

Lys og luftig lejlighed i moderne ejendom med elevator

Del bolig
Følg bolig

På Kalkbrænderihavnsgade 4D bosætter du dig ganske tæt på vandet såvel som Indre Østerbro, så her er der let adgang til nogle af Københavns bedste faciliteter. Du får glæde af en moderne lejlighed med et værelse, et badeværelse og et åbent opholdsmiljø med vestvendt altan.

Glæd dig til at koble af i nærmiljøet, hvor du kan spadsere en tur ned til kajen eller lidt længere mod syd og lufte løbeskoene ved Kastellet, inden du tjekker, om Den Lille Havfrue har det godt på vejen hjem. Østerbros nichebutikker og kulinariske tilbud er også blot en gåtur fra adressen, ligesom du kan slentre til hverdagens fornødenheder i form af supermarkeder, bus, metro, regional- og S-tog.

Hjemme på adressen omslutter ejendommen en gård, og du bliver en del af en veldrevet ejerforening. Du råder over dit eget kælderrum, og så har du mulighed for at tilkøbe en p-plads, som ligger ved elevatoren, der fører dig lige til hoveddøren.

Træd indenfor og bemærk straks, hvordan lysindfaldet og det nydelige egetræsgulv binder hjemmet sammen. Svane-køkkenet karakteriseres af en nordisk, minimalistisk æstetik med hvide, glatte elementer ledsaget af en træbordplade og en Quooker, og alrummet glider direkte over i stuen, der fremtræder som en hyggelig krog med god plads til den store sofa. Endelig beriges miljøet af udgangen til altanen, der i kraft af sin størrelse og orientering for solen bliver et herligt ekstra rum i sommerhalvåret. Takket være placeringen på øverste etage er der sol fra lidt over middag til den går ned, ligesom der hersker en behagelig, fredelig stemning.

Lejligheden fuldendes af soveværelset med integreret skabsplads samt badeværelset med væghængt toilet, en rummelig bruseniche og helstøbt håndvask. Det skal desuden bemærkes, at alle hårde hvidevarer er fra Miele, og at I forkæles med gulvvarme overalt.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 2921 1526 eller mail hertil: MM@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunOesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Kalkbrænderihavnsgade 4D, 5. TV., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MM031
Byggeår 2017
Energimærke A2015
Rum 2
Boligareal 89 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 230.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 18.150 / 16.350

Mikkel Maibom Nielsen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.