Faksegade 22, 3. TV.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 6.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.217

Faksegade 22, 3. TV.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 101m2

Eksklusiv ejerlejlighed på Østerbro

Del bolig
Følg bolig

I det bedste område af Østerbro venter denne fantastiske ejerlejlighed på at byde jer velkommen hjem. Med en totalrenovering i 2013 og grundig vedligehold står det hele skarpt, når et dygtigt blik for detaljer løfter den herskabelige æstetik til moderne højder. Alt dette fordeler sig i en veldisponeret planløsning med to værelser, to stuer en suite, et dejligt køkken, et badeværelse og en hyggelig altan.

Beliggenheden er i top, når I flytter ind i rolige omgivelser og samtidig har byens pulserende liv for fødderne af jer. Med få skridt kan I shoppe løs i specialbutikkerne på Nordre Frihavnsgade eller nyde en skøn frokost med vennerne ved et af kvarterets mange spisesteder. På vejen hjem kan I gøre stop i bygningens stueplan og forsyne jer med søde sager fra chokoladeforretningen, inden I fortsætter til jeres lejlighed på tredje sal. I hverdagen klarer I desuden nemt de praktiske gøremål, da både busforbindelse, daginstitution, skole og indkøb er i gåafstand.

Jeres kommende lejlighed befinder sig i en rødstensejendom fra 1881. Dette kan dog ikke ses indenfor, hvor jeres elegante bolig tydeligt bærer præg af den flotte istandsættelse, den har gennemgået. Eksempelvis afspejler de kernerøgede egetræsplankegulve en sans for finesser, hvilket også kan siges om radiatorskjulerne, stukkaturen og loftrosetterne, der fremgår i dagligstuen. Det samme gælder for soveværelset, hvor stilen videreføres i den snedkerlavede skabsvæg fra 2018, og endelig fuldendes det fornemme udtryk gennem spisestuens høje vægpaneler.

Det pæne badeværelse giver jer en rummelig bruseniche med regnbruser, og sammen med det hvide køkken udstråler det tidsløse, rene linjer. Køkkenet er desuden godt forbundet til stuearealerne, hvilket tilgodeser familielivet. I tilgår de to værelser fra en fordelingsgang, og afslutningsvist kan I nyde udsigten over det fredelige gårdmiljø på altanen fra 2017.

Gør boligdrømmen til virkelighed. Book en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 2921 1526 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: MM@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunOesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Se hvornår vi har åbent hus
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Faksegade 22, 3. TV., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MM038
Byggeår 1881
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 101 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 315.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 24.694 / 22.181

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Faksegade 22, 3. TV., 2100 København Ø.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Mikkel Maibom Nielsen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.