Carl Johans Gade 1, 5. TH.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 9.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.881

Carl Johans Gade 1, 5. TH.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 246m2

Liebhaverlejlighed i "Det hvide slot" med 10m2 tagterrasse

Følg bolig
Del bolig

LEJLIGHEDEN: Den flotte liebhaverlejlighed, er beliggende på hjørnet af Østerbrogade og Carl Johansgade, og er med den unikke planløsning, et yderst hot emne på markedet i liebhaverklassen! Lejligheden udmærker sig blandt andet ved at være designet af den kendte danske designer Ole Palsby hvis ideer og projekter kendetegnes ved en enkel og klar formgivning under hensyntagen til funktionalitet, materiale og ikke mindst kvalitet. Ole Palsby boede selv igennem mange år i lejligheden. Hjørnelejligheden har med sine utroligt mange vinduer et fantastisk lysindfald hele dagen, loft til kip som giver op imod 6 meter til loftet i stuen, brændeovn, flotte plankegulve, tagterrasse og meget mere. Planløsning byder på en helt igennem fantastisk hjørnestue med loft til kip & udsigt over Brumleby.
I det sekund man træder ind af døren, føler man sig straks godt tilpas. Man har nemt ved at se sig selv i denne skønne lejlighed. I entreen møder man et gæstetoilet, et viktualierum og masser af smart indbygget skabsplads, et lyst aflangt Invita køkken fra 2003 med god plads til spisebordet og to gode og meget charmerende værelser, god størrelse marmorbadeværelse med badekar. Stuerne fremstår utroligt indbydende med et fantastisk lysindfald, høje paneler, samt en fantastisk udsigt over Brumleby og videre ud over hustagene. Der er intet indkig fra naboejendommene. Fra stuen er der trappe til førstesalen som i dag fremstår som ét stort rum, der i dag fungerer som både kontor, soveafdeling og motionsrum. Der er mulighed for etablering af flere værelser m.m. på førstesalen. Fra førstesalen er der direkte udgang til den skønne nyligt anlagte tagterrasse på 10 m2 - et fantastisk sted at nyde solen og få lidt udeliv. Fra tagterrassen er der udsigt til Sverige og de mange cruiseskibe i Nordhavn. Alt i alt en fuldstændig fantastisk lejlighed, der absolut skal ses!

OMRÅDET: Lejligheden er beliggende på den charmerende Carl Johans Gade som er en af Østerbros absolut bedste adresser. Her er kort afstand til Bopa Plads, Fælledparken, Søerne og Østerbrogade samt Nordre Frihavnsgades pulserende handelsliv. Man er ligeledes omgivet af restauranter og cafeer, og er en kort cykeltur fra indre by, Kastellet og Toldboderne. Taler vi convenience, er der fra lejligheden meget kort til skole, institutioner, indkøb, samt den kommende Metro; alt hvad en familie har behov for og berøring med i en travl Østerbrohverdag.

EJENDOMMEN: Ejendommen er løbende vedligeholdt og renoveret og man har indenfor de seneste år skiftet tag og renoveret facaden. Den nypudsede facade med flot udsmykning imponerer på denne smukke og yderst charmerende ejendom. Ejerforeningen er super god, meget veldrevet og tilbyder klassiske fællesfaciliteter såsom: lækkert gårdmiljø, dørtelefon, cykelstativer, eget depotrum mm. Der er vedligeholdelsesplan og ingen forventede stigninger i fællesudgiften. Husdyr tilladt efter tilladelse fra bestyrelsen. Etablering af elevator og altaner til gårdsiden diskuteres i bestyrelsen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3538 1450 for en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering eller mail hertil: oesterbro@paulun.dk

Like din lokale Paulun på www.facebook.com/paulun.oesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Carl Johans Gade 1, 5. TH., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MJ023
Byggeår 1906
Energimærke C
Rum 6
Boligareal 246 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 500.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 40.308 / 35.673

Morten Johansen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.