Bryggervangen 38, st. th.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 3.250.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.617

Bryggervangen 38, st. th.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 63m2

Del bolig
Følg bolig

I Klimakvarteret på Østerbro har du nu muligheden for at flytte ind i denne velholdte toværelses mezzanin lejlighed med brugsret til din egen lille have, hvortil der er mulighed for at få altan direkte fra lejligheden og ned.
Ejendommen ligger på en rolig, blind vej med kort afstand til alt fra spisesteder til fitness, så din hverdag går let herfra. Lejligheden er renoveret i 2014 med både isoleret gipsvægge i stuen, samt under soveværelsesgulvet. Det hele opvarmes med fjernvarme.

Ejendommen er opført i 1932 og drives af en velfungerende ejerforening med en klar vedligeholdelsesplan og styr på økonomien. Klimakvarteret er bygget op til at kunne klare store regnmængder og er blevet gjort til Københavns grønneste brokvarter.
Der er en hyggelig, lukket gård bag bygningen med flot beplantning i højbedene, flere bænkesæt samt en stor legeplads. Derudover får du glæde af, at der med til lejligheden hører et loftsrum samt adgang til både cykelkælder og vaskekælder.

Lejligheden er løbende vedligeholdt og er derfor indflytningsklar. I stuen ligger der et afhøvlet trægulv, som er gennemgående i hele boligen. Herinde finder du plads til både at sætte et spisebord og et sofaarrangement. Der er en dejlig stemning i rummet med store, vestvendte vinduer som giver et skønt lysindfald. Derudover prydes boligen med flot stuk og roset i loftet. Dertil er der nedsænket loft i gang og køkken med spots.

Køkkenet er udført i et stilrent design med lyse elementer med greb i stållook, og gulvet er nydeligt skibsparket. Fra køkkenet kan du tilgå bagtrappen og dermed komme ud i gården. Derudover er der mulighed for altan eller trappenedgang fra køkkenet til gårdområdet.

Det selvsamme skibsparket går ind i det rummelige soveværelse, hvor der er god plads til dobbeltsengen. Her er desuden indbyggede skabe til garderoben. Endelig er der et flot og velholdt badeværelse med gulvvarme.

Beliggenheden er optimal, da du får kort afstand til både Fælledparken og Kildevældsparken, hvor der er åbnet et kulturcenter i 2022. Der er flere indkøbsmuligheder tæt på lejligheden, og endelig er der kort afstand til den nye Metro ved Vibenhus Runddel som får dig rundt i hele København på ganske få minutter.

Kom og oplev lejligheden.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks på telefon 61201042 eller mail hertil: ca@paulun.dk

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Bryggervangen 38, st. th., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-CA133
Byggeår 1932
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 63 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 165.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 18.596 / 14.968

Christoffer Neergaard Andersen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.