Vagtelvej 63, 5. TV.
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 3.595.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.309

Vagtelvej 63, 5. TV.
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 88m2

Penthouse lejlighed med elevator og stor overdækket altan

Følg bolig
Del bolig

OMRÅDET:
Lejligheden er beliggende i et skønt og roligt område med grønne omgivelser i det attraktive "Fuglebakkekvarter". Den er også centralt beliggende i forhold til offentlige transportmuligheder såsom bus, tog og Frederiksberg metro - og kun 15 min. på cykel fra Københavns Rådhusplads. Der er desuden et stort udvalg af indkøbsmuligheder i området og tilknytning til den eftertragtede og populære skole på Duevej.

EJENDOMMEN:
Murstensejendom fra år 1969 med mange gode fællesfaciliteter såsom stor parkeringsplads til ejendommen, kælderrum, fællesvaskeri, legeplads, grønne områder med borde og bænke og ikke mindst elevator. Ejerforeningen er yderst velfungerende og ejendommen styres ved en kombination af eksternt indhentede vedligeholdelsesplaner og 5 års budgetter, hvorved der sikres en rolig udvikling af fællesbidragene, og ekstra-opkrævninger undgås i videst muligt omfang. Dette betyder, at der til enhver tid vil være en vis opsparing i foreningen. (Hensættelse til fremtidig vedligeholdelse). Læs mere på foreningens egen hjemmeside: http://vagtelhave.dk

LEJLIGHEDEN:

Fra elevatoren til denne lejlighed der er beliggende øverst i ejendommen, træder du ind i lejlighedens entré, hvor der både er plads til flyverdragter og rollator. Lejligheden byder på to soveværelser med den mest fantastiske, ugeneret udsigt ud over Fuglebakkekvarteret. Stort flisebadeværelse med vaskemaskine, toiletmøbel og separat bruseniche. Stuen ligger i åben forbindelse med elementkøkkenet der både har spiseplads og alle de nødvendige hårde hvidevarer! Fra stuen kan du nyde din egen overdækket altan med kig til grønne arealer og Københavns tage.

En udsigt der skal opleves, og en lejlighed der opfylder langt de flestes ønsker.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 for en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk


Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulun.frederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Vagtelvej 63, 5. TV., 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer 192SA-L0018
Byggeår 1969
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 88 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 180.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 14.535 / 12.923

Nicolaj Sundtoft

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.