Steen Blichers Vej 1, 4. th.
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 11.498.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.016

Steen Blichers Vej 1, 4. th.
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 165m2

Fantastisk Penthouse / Atelierlejlighed med direkte udsigt til Frederiksberg Have

Del bolig
Følg bolig

Bare få skridt fra Frederiksberg Have finder I denne fabelagtige lejlighed på fjerde og øverste sal af en smuk, klassisk ejendom fra 1891. Boligen er gennemgribende istandsat i 2019 med ypperlige materialer, der til fulde matcher den fremragende beliggenhed. Velkommen til.

Adressen hedder Steen Blichers Vej 1, og herfra skal I blot slentre ned ad den fredelige villavej, før en af landets smukkeste parker åbenbarer sig. Området kendetegnes desuden ved de mange populære caféer, ligesom I har adskillige indkøbsmuligheder i nærområdet. Metroen tilgås få hundrede meter herfra, hvorved I nemt og hurtigt kan komme rundt i hele hovedstaden.

Tonen slås an allerede udefra, hvor ejendommens facade fremstår med sirlige dekorationer, patinerede, bleggule sten og subtile fremhævninger. Den imponerende æstetik fortsættes i boligen, hvor stilen dog tillige ledsages af et mere moderne udtryk. For ikke at tale om de ligeledes moderne komfortløsninger.

Det er i særdeleshed det henrivende lysindfald, der modtages gennem det markante vinduesparti i opholdsrummet, som tiltrækker sig opmærksomheden. Hertil kommer sildebensgulvet i massiv egetræ, det raffinerede snedkerkøkken med tilhørende marmorbordplade og en New Yorker-væg. Under alle gulve er der indlagt gulvvarme. I kombination frembringes et uovertruffent overflødighedshorn af lækre materialer og udsøgte detaljer.

Lejligheden udfolder sig uden spildplads, og i tillæg til opholdsrummet med stue og køkken i delvist åben forbindelse kan I se frem til fire værelser samt et badeværelse med både glasafskærmet bruseniche og kar. Hvis det ønskes. kan der evt. etableres et gæstetoilet i det første værelse, hvor der allerede er installeret vand- og afløb

Til ejendommen knytter sig slutteligt en mindre gårdhave med overdækket cykelparkering, og på loftet råder I over to depotrum, hvor I kan opbevare alskens habengut.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38412200 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Steen Blichers Vej 1, 4. th., 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-NG198
Byggeår 1891
Energimærke D
Rum 6
Boligareal 165 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 575.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 48.535 / 42.469

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.