Solvej 7, 1. TH.
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 4.095.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.170

Solvej 7, 1. TH.
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 81m2

Højloftet, indflytningsklar og lys herskabslejlighed med gennemgående plankegulve på stille og ensrettet vej i hjertet af Frederiksberg

Følg bolig
Del bolig

Området:
Drømmer du om at bo i hjertet af Frederiksberg? Så er denne lejlighed på en stille og ensrettet sidegade~mellem Smallegade og~Howitzvej lige noget for dig. Nærområdet byder på det bedste af Frederiksberg, lige fra gå- og løbeture i Frederiksberg Have, cafélivet på Smallegade og Gl. Kongevej, CBS, Frederiksbergcenteret~og mange andre gode~indkøbsmuligheder. Der er mindre end 300 m til nærmeste Metro samt tilgang til den Grønne Sti.~ndelig er der i gåafstand~gode institutioner og skoler.
Ejendommen:
Klassisk og yderst velholdt ejendom fra 1902 med sprossede vinduespartier samt smukke herskabelige detaljer, der leder tankerne mod~Paris.
Ejendommens velfungerende ejerforening har igennem årene fået renoveret både tag, kælder, etableret dræn, udskiftet kloakkerne og lagt ny belægning i den grønne gård. Gårdmiljøet byder på fælles havemøbler og legeplads til ejendommens yngste beboere. Alt dette befinder sig i hyggelige grønne rammer med ekstraordinært godt naboskab, og er let tilgængeligt fra førstesalen.
Foran ejendommen er der gode parkeringsmuligheder for både cykler og biler. Der er ligeledes brugsret til et velfungerende fællesvaskeri, tørrerum, cykelkælder~samt eget~kælderrum.
Lejligheden:
Når du åbner døren til denne højloftede herskabslejlighed beliggende på hjørnet af Solvej i den rolige ende af Howitzvej, mødes du af en lys fordelingsentré, og med sine tre stuer/værelser åbner boligen op for en planløsning med stor fleksibilitet. De lave naboejendomme betyder, at der lukkes meget~lys ind igennem de sprossede vinduer. Lyset skinner ind på hjørnestuens charmerende detaljer; den flotte originale stuk og tilhørende rosetter, gennemgående plankegulv, fyldningsdøre, radiatorskjulere. Især den buede karnap er værd at bemærke. Klassiske finesser er også at finde i de resterende to rum/værelser. Det nyere køkken er~med specialstøbt Corian bordplade og grebsfrie låger samt et hyggeligt kig mod det grønne gårdmiljø. Ligeledes er det nyere badeværelse i flot stand og udstyret med bruseafsnit. Lejligheden har~rigeligt~skabsplads med elegante skabsløsninger i køkken, badeværelse og gang.
Lejligheden fremstår meget velholdt og~uldstændig indflytningsklar, og med den fleksible planløsning er denne lejlighed oplagt for både singlen, parret, de studerende eller børnefamilien.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Solvej 7, 1. TH., 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK108
Byggeår 1902
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 81 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 205.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.539 / 14.705

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.