Søndre Fasanvej 4, 1.
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 8.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.063

Søndre Fasanvej 4, 1.
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 138m2

Ren liebhaveri!

Del bolig
Følg bolig

Glæd jer til at overtage denne flotte og gennemførte villalejlighed, der er gennemrenoveret i 2020, og som ligger på en fantastisk beliggenhed på Frederiksberg nær alt, hvad I har brug for. Her får I en lejlighed på første sal i en arkitektonisk flot villa, som byder på et stort køkken-alrum og en stue i ét, hele fire værelser og et badeværelse. Prikken over i'et er den lækre og private tagterrasse.

OMRÅDET:
I nærområdet får I nem adgang til alle hverdagens nødvendigheder såsom skole, pasningstilbud og indkøb, der alle ligger inden for en radius af 500 meter. På samme vis bosætter I jer lige ved Frederiksberg Have og tæt på Gammel Kongevejs rige cafeliv, ligesom Fasanvej Metrostation kun ligger 400 meter væk.

INDRETNING:
Inden døre mødes I af et moderne udtryk, og overalt i lejligheden er der vidunderlige, massive sildebensparketgulve i egetræ fra 2020. Køkken-alrummet og stuen bliver jeres naturlige samlingspunkt, som skaber perfekte betingelser til at være sammen på tværs af madlavning og samtaler. Køkkenet er også fra 2020 og med grålige HTH-elementer, Quooker med danskvand og lyse stenbordplader. I stuen kan I blandt andet se frem til et dejligt lysindfald fra de tre franske altandøre, der alle er snedkerlavet i 2020. Af de fire værelser er ét af dem indrettet som hjemmekontor, mens de tre andre fungerer som soveværelse og børneværelser. Hjemmet fuldendes af det nydelige badeværelse med gulvvarme, bruseniche og dobbelt håndvask.

Fra lejligheden træder I direkte ud på jeres egen istandsatte tagterrasse mod vest. Her kan I placere et loungesæt, et havemøbelsæt og et par farverige blomsterkrukker og nyde frokosten i det fri. Desuden er der mulighed for egen parkeringsplads på grunden, samt brugsret til kælderrum.

Kontakt os, og hør nærmere om denne skønne bolig.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Søndre Fasanvej 4, 1., 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-NG190
Byggeår 1925 / 1936
Energimærke E
Rum 5
Boligareal 138 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 425.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 36.254 / 31.730

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.