Roskildevej 114, 2. th.
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 3.850.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.801

Roskildevej 114, 2. th.
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 97m2

Flot 3v´er med stor vestvendt altan og elevator

Del bolig
Følg bolig

OMRÅDET:

Lige overfor Nordens Plads på Frederiksberg ligger denne skønne ejerlejlighed, som nu kan blive jeres næste hjem. Lejligheden byder på en rigtig god planløsning, som egner sig glimrende til både parret, den lille familie eller to roommates. I kan se frem til en stor stue, to værelser, et rummeligt køkken og et pænt badeværelse med bruseniche. Herligheden fuldendes af den læfulde altan mod syd.

I bosætter jer på det attraktive Frederiksberg, hvorfra I kan gå til det meste. På Nordens Plads lige på den anden side af vejen er der indkøbsmuligheder og specialbutikker, mens der også er gode idrætsfaciliteter i nærområdet, heriblandt Frederiksberg-hallerne. Bussen kører to minutters gang fra hoveddøren, og spadserer I et par minutter mere, når I S-toget på Ålholm Station. Endelig kan fritiden nydes ved Damhussøen eller i Frederiksberg Have

EJENDOMMEN:

Lejligheden befinder sig på anden sal i en nydelig og veldrevet ejendom fra 1956, hvortil der hører grønne fællesarealer og en stor legeplads med bordbænkesæt. I får desuden brugsret til et stort kælderrum til opbevaring, og så er der tillige gode parkerings- og handlemuligheder i kvarteret.

INDRETNING

Indenfor hersker en lys og indbydende atmosfære i alle rum takket være de høje vinduespartier. Især i stuen er lysindfaldet fantastisk, og I kan glæde jer til at indrette en hyggelig sofasektion og en spiseafdeling i de dejlige rammer. Overfor ligger det tosidede køkken, som er delvist renoveret i 2018, hvor opvaskemaskinen, induktionskogepladen og emhætten blev installeret. Der er tilmed plads til et lille bord herude.

Videre venter to gode værelser, hvor der på det ene er indbyggede skabe. Sidst, men bestemt ikke mindst, får I et pænt og veludnyttet badeværelse med en muret bruseniche og en vaskesøjle.
Fra stuen træder I direkte ud på den pragtfulde altan, hvor I kan sidde allerede fra de tidlige forårsmåneder og nyde solen fra den vestvendte altan.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Roskildevej 114, 2. th., 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK244
Byggeår 1956
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 97 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 195.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 19.296 / 16.283

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!