Preben Kaas' Vænge 2, ST.
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 3.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.554

Preben Kaas' Vænge 2, ST.
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 93m2

Lækker 3 værelses lejlighed med egen have og to terrasser

Følg bolig
Del bolig

Nu har I alletiders chance for at erhverve jer en lækker, indflytningsklar treværelseslejlighed med egen have og to overdækkede terrasser i det flotte byggeri Flintholm Have fra 2008. Dertil kommer et brugbart gårdmiljø.

I bosætter jer i Frederiksbergs nyere bydel, Revykvarteret, og her har I rig mulighed for at få fuldt udbytte af bylivet med nærhed til indkøb og caféer. I er ligeledes tæt på Flintholm Station, hvorfra der kører både busser, S-tog og Metro, samt Grøndalsparkens skønne omgivelser. Der er heller ikke langt til hverdagsfornødenheder såsom skole, daginstitution og sportsfaciliteter, mens pendleren ydermere kan glæde sig over den nemme adgang til motorvejstilkørslen.

Selve lejligheden tilbyder lyse og stilfulde rammer omkring tilværelsen. I træder over dørtærsklen til entréen, hvor I kan hænge overtøjet og stille skoene. I kan se frem til to indretningsvenlige værelser, der foruden et oplagt soveværelse kan benyttes som et børneværelse, et kontor eller et hobbyrum alt efter jeres ønsker og behov. Værelserne deles om et nydeligt badeværelse med bruseniche og plads til en praktisk vaskesøjle, så I slipper for turen til vaskeriet.

Det naturlige samlingspunkt bliver det centralt placerede opholdsmiljø, hvor køkken-alrum og stue forenes på fineste vis. Det pæne og veludstyrede køkken indbyder til, at I fremtryller livretter og afprøver nye opskrifter, mens middagsgæsterne kan følge med fra siddepladserne i barhøjde.

Rummets resterende kvadratmeter dedikeres snildt til en spisesektion og komfortable møbler til aftenafslapningen. Mod henholdsvis nordøst og sydvest er der direkte udgang til overdækkede terrasser, så I kan fange solens stråler fra den står op, til den går ned.

Kan I se jer selv flytte ind her? Så ring til os allerede i dag for at høre nærmere og bestille en fremvisning.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Preben Kaas' Vænge 2, ST., 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-NG006
Byggeår 2008
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 93 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 200.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.159 / 14.368

Nicolai Glad

Adm. Direktør, Indehaver Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.