Nyelandsvej 33, 4. th.
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 5.998.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.314

Nyelandsvej 33, 4. th.
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 98m2

Vidunderlig bolig med en beliggenhed, der følger trop

Del bolig
Følg bolig

På en fredelig beliggenhed i eftertragtede Frederiksberg kan drømmen om en smuk bolig, der på fornemmeste vis kombinerer originale detaljer med moderne løsninger, udleves. Der er et igangværende altanprojekt i ejendommen, som er blevet vedtaget og betalt. Endelig byggetilladelse mangler dog endnu.

En kort slentretur fører jer rundt i nærområdet, hvor I møder daginstitution, skoler, indkøbsmuligheder, metro og bus samt et velassorteret udbud af specialbutikker og spisesteder på Godthåbsvej og Falkoner Allé. Turen kan også gå til vidunderlige Frederiksberg Have, der byder på forbløffende skønne omgivelser. For foden af ejendommen ligger en fin legeplads til børn og barnlige sjæle, og før I træder ind, kigger I op på det prægtige bygningsværk fra 1904, hvis detaljerede arkitektoniske fremtræden betager og imponerer.

Den flotte 4-værelses lejlighed ligger på fjerde sal, og her venter et køkken-alrum med udgang til den kommende altan, to værelser, en stor stue og et stort badeværelse. Morgenerne starter godt med et behageligt bad under regnbruseren i den rummelige bruseniche. Efterfølgende træder I ud på klinkerne, hvor gulvvarmen luner og gør jer klar til dagens gøremål.

Morgenkaffen brygges i Svane-køkkenet, der senere i år vil kunne åbne op til en skøn, sydvendt altan, hvorfra udsigten og den opkvikkende drik indtages. Uderummet kommer til at vende mod gården og bliver således et ugeneret opholdsrum i de lune måneder. Stuen ligger på den anden side af gangen, og her værner I om samværet i betagende omgivelser, hvor stukkaturerne over jer pryder og giver en herskabelig følelse til det indbydende opholdsrum. Slutteligt er der endnu et værelse til familiens yngste eller et hjemmekontor.

Lad drømmen blive til virkelighed. Kontakt os for en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på https://www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nyelandsvej 33, 4. th., 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-NG290
Byggeår 1904
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 98 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 300.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 31.303 / 25.921

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!