Nordre Fasanvej 37B, 1. TV.
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 3.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.271

Nordre Fasanvej 37B, 1. TV.
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 71m2

Stor 2 værelses lejlighed med altan og smukke originale detaljer

Følg bolig
Del bolig

Er du på udkig efter et utrolig dejligt sted at bo på Frederiksberg? Så skal du vende blikket mod denne toværelseslejlighed med altan, som sikkert er noget for dig. Boligen, som ligger på en stikvej til Nordre Fasanvej, findes på første sal i en charmerende rødstensejendom fra 1932, og inden døre kan du se frem til klassiske detaljer såsom stuk, loftroset, karnap, sprossevinduer samt originale trægulve.

Du overtager et velholdt hjem, som løbende er moderniseret. Køkkenet er fra 2015, mens badeværelset blev istandsat i 2019, og overalt hersker der en utrolig behagelig atmosfære, som skal opleves.

Kvik-køkkenet præsenterer sig stilrent med hvide fronter og en mørk bordplade, der matcher gulvet. Hjemmekokken kan glæde sig over gængse hårde hvidevarer ? heriblandt induktionskogezone, og her er tilmed godt med skabsplads til alt køkkengrejet. Kort sagt bliver det en ren fornøjelse at lave mad. Herefter fortsætter rundturen til den store og indbydende dagligstue, hvor du let kan indrette dig med en komfortabel sofa samt et spiseafsnit, så venner og familie kan komme på besøg til middag. Prikken over i?et er karnappen, der trækker dagslyset indenfor. Badeværelset fremstår pænt i sorte og hvide farver, og der står meget praktisk både en vaskemaskine og en tørretumbler. Endelig kommer du til det skønne soveværelse med skabsvæg og adgang til den fine, store altan, hvor der let kan placeres et cafébordssæt og en grill.

Til ejendommen hører desuden et hyggeligt, fælles gårdmiljø med bordebænkesæt og lidt grøn beplantning. Det er værd at nævne, at der er er tilknyttet et loftrum til lejligheden, og at det er muligt at skrive sig op til garage.

Du får en fantastisk beliggenhed få minutters gang fra både indkøb, busser og Fasanvej Metrostation, og som bonus findes CBS, Frederiksberg Centret og Falkoner Biograf inden for én kilometer. Frederiksberg Have er heller ikke langt væk.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunFrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nordre Fasanvej 37B, 1. TV., 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-SR001
Byggeår 1932
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 71 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 175.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 14.149 / 12.566

Simon Rosasco

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.