Kong Georgs Vej 51, 3. mf.
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 5.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.257

Kong Georgs Vej 51, 3. mf.
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 89m2

Flot & indflytningsklar 3 V´er med store værelser, solrig altan, elevator og skøn udsigt!

Del bolig
Følg bolig

OMRÅDET: Det lyder helt royalt at bo på Kong Georgs Vej 51, der tilmed ligger som en rolig sidegade i det eftertragtede kvarter omkring Kronprinsesse Sofies Vej. At området er attraktivt, er der desuden ikke noget at sige til. Her bor du meget tæt på de mange spændende butikker, caféer og take-away steder på Godthåbsvej, mens også svømmehallen og metroen ved Aksel Møllers Have udgør en del af dit umiddelbare nærmiljø. Endvidere kræver det kun en kort gåtur at komme til Frederiksberg Centret. EJENDOMMEN: Bygningen fra 1963 fremstår utrolig velholdt, præsentabelt, og derudover er det usædvanligt for en ejendom fra denne periode, at der er elevator. Løbende er der gennemført renoveringer, der udvendigt præsenterer sig via taget, vinduerne og facaderne, mens også faldstammerne er lavet indenfor. Der er ansat en vicevært, og så kan vi også nævne, at der hører en vaskekælder med til ejendommen såvel som kabel-tv. Du drager også fordel af et fantastisk, grønt gårdmiljø, der rummer masser af borde og bænke samt en fælles grill, så du kan mødes med venner og familie til hyggelige stunder under den blå himmel.
INDRETNING Det er moderne linjer og en indbydende atmosfære, du møder indenfor. Lejligheden råder over en fordelingsentré med indbyggede skabe samt to store soveværelser. Du får også glæde af et stort, gennemrenoveret badeværelse fra 2012 med en vaskesøjle, et væghængt toilet og en muret bruseniche med Unidrain. Tilbage er nu boligens hjerterum, som udgøres af det flotte åbne køkken-alrum. Her bliver du omgivet af hvide elementer med masser af skabsplads, og ligesom i badeværelset er disse opsat i 2012. Prikken over i'et sættes af det helt fantastiske lysindfald, og så bliver du i særdeleshed glad for at kunne åbne op til den solrige altan, hvor de lune sommerdage tilbringes.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Kong Georgs Vej 51, 3. mf., 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK271
Byggeår 1963
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 89 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 260.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 30.165 / 24.590

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.