Johannes V. Jensens Alle 52, 2. th.
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 8.695.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.749

Johannes V. Jensens Alle 52, 2. th.
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 187m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 17/10 kl. 13:00-13:20

Èn af de bedst beliggende i ejendommen - 187m2, elevator og p-plads med plads til to biler.

Del bolig
Følg bolig

Netop nu kan du overtage nøglerne til denne velindrettede lejlighed, der ligger i grønne omgivelser på Frederiksberg. Den er perfekt til den store familie eller til dig med behov for meget plads. Lejligheden er én af de bedst beliggende i ejendommen, og du kan se frem til en planløsning, som råder over 187 kvadratmeter. Disse er fordelt på tre værelser, to badeværelser, en stor opholdsstue i forbindelse med køkkenet samt en rummelig spiseafdeling. Sidst, men ikke mindst, er der en stor vestvendt terrasse.

Du bosætter dig i et roligt kvarter på Frederiksberg med indkøb, daginstitution, skole og S-togstation i en radius af cirka 600 meter. Både S-tog og metrostation ligger også kun en kort cykeltur væk, mens motorvejen kan nås på ti minutter i bil. I kvarteret er der mange oplagte gåruter, og København Zoo og Frederiksberg Have befinder sig ganske nær, mens der også er flere spisesteder i området.

Du kommer til at bo på anden sal i ejendommen, og du kan endda se frem til at tage elevatoren op til din hoveddør, efter du har parkeret bilen på din private parkeringsplads. Indenfor møder du til venstre for entréen det store køkken, som byder sig flot til med masser af skabsplads og mulighed for en spiseplads ved siden af. Videre herfra kommer du ind i den store og lyse stue, som har et fantastisk lysindfald takket være de store vinduespartier. De tre gode værelser kan tilgås fra fordelingsgangen, og det ene af dem har endda som bonus tilhørende badeværelse. Det andet badeværelse er placeret ved entréen.

Den store og delvist overdækkede terrasse bliver absolut et aktiv i de lune måneder, og den fornuftige plads, der er herude, giver dig mulighed for at indrette forskellige møblementer. Dertil får du udsigt til det grønne område foran ejendommen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Johannes V. Jensens Alle 52, 2. th., 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK220
Byggeår 1971
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 187 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 435.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 37.180 / 32.542

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Johannes V. Jensens Alle 52, 2. th., 2000 Frederiksberg.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.