Fuglebakkevej 92, ST. 5.
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 2.025.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.137

Fuglebakkevej 92, ST. 5.
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 62m2

Lys og indbydende toværelseslejlighed på Frederiksberg

Følg bolig
Del bolig

Med flere moderne tiltag og et rigt lysindfald fra vest overtager du denne velindrettede toværelseslejlighed på Frederiksberg. Foruden et dejligt opholdsmiljø med stue og køkken i ét får du glæde af en lukket altan med kig til det grønne fællesareal.

Ejendommen som helhed forholder sig privat, og det er eksempelvis kun beboerne, der har tilgang til parkeringsområdet. Foruden dette følger der også en cykelparkering samt en vaskekælder med tørrerum. Du får ligeledes dit eget kælderrum til opmagasineringen samt rig mulighed for at gøre brug af den velpassede græsplæne i sommerhalvåret.

Indenfor danner stue og køkken ét opholdsrum, hvilket er ideelt ved såvel besøg som på de rolige hverdagsaftener. Når du bare vil slappe af med en god bog, er sofaen det oplagte værested, mens her også snildt kan stå et middagsbord. Køkkenet er skandinaviskinspireret med hvide, grebsfrie fronter, der også har ?easy luk?, og med både høj- og overskabe er der snildt plads til alle remedier, som du let kan hive frem, når der skal laves te. Endelig er her vaskemaskine.

Du får også et indretningsvenligt værelse, hvor du kan have et skrivebord foruden sengen - på den måde behøver hobbyen eller hjemmearbejdet ikke at fylde i stuen. Som resten af lejligheden fremtræder badeværelset pænt og moderne med mørke gulvfliser samt et reelt bruseafsnit. El-gulvvarmen sørger for behagelige morgenstunder. Som allersidste punkt mangler kun den lukkede og yderst alsidige altan, hvor du kan arrangere med en dejlig hyggekrog eller et mindre spisebord, så aftensmaden eller eftermiddagskaffen i godt selskab kan nydes midt i solen.

Omgivelserne er både hunde- og børnevenlige med mange flinke naboer i opgangen. I forhold til beliggenheden har du gåafstand til bus og Fuglebakken Station, mens også indkøbsmuligheder, spisesteder og en park er helt tæt på.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Fuglebakkevej 92, ST. 5., 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-NS008
Byggeår 1970
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 62 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 105.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 8.231 / 7.311

Nicolaj Sundtoft

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.