Fuglebakkevej 88A, 4. tv., Bolig 32
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 6.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.431

Fuglebakkevej 88A, 4. tv., Bolig 32
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 93m2

Stor tagterrasse og mulighed for køb af egen P-plads - klar til indfrlytning 31/3-23

Del bolig
Følg bolig

Ejendommen på Fuglebakkevej 88 kan beskrives som arkitekttegnet hverdagsluksus med fokus på lysindfald. hvilken denne lejlighed opnår til fulde. Lyset iscenesætter særligt boligens centrale køkken-alrum og stue. De store vinduespartier giver alle rum en eksklusiv luftighed, mens solens stråler spiller ind over de naturlige trægulve.

På Fuglebakkevej 88A, 4. tv får du en stor, lys lejlighed i to plan midt i Frederiksbergs gamle bydel omgivet af dejlige haver og storslåede, historiske ejendomme. Et stort, grønt helt nyanlagt gårdrum, fælles lokale, depotrum, altan mod vest, tagterrasse mod syd/øst, elevator og muligheden for at tilkøbe egen p-plads i den private parkeringskælder. Læg særligt mærke til de enorme vinduespartier, der inviterer lyset ind i din bolig. Her træder den moderne livsnyders behov i karakter, og en innovativ arkitektur kommer på banen med detaljer, der kan mærkes i det daglige liv. Med store altandøre ud mod det private gårdrum og kæmpe vinduespartier mod nærområdet, bevæger vi os bort fra byens traditionelle karréejendomme og ind i en moderne livstilsbolig. Det er her, at følelsen af herskabelighed og frihed for alvor træder frem.

Der er kræset for det gode håndværk i det smukke snedkerkøkken med tilvalg af greb fra BoxOne. Fra hver en glat skabslåge til det eksklusive valg af bordplade mærker man kærligheden til materialerne og respekten for snedkerarbejdet. Derudover er der lagt op til et funktionelt familieliv med gode hårde hvidevarer. I et køkkenalrum, hvor man opholder sig meget, må køkkenet gerne skille sig ud og være et lille kunstværk i sig selv. Naturlige materialer og træets levende åretegninger er med til at give køkkenet et harmonisk udtryk. Der er mange muligheder for forskellige tilvalg i projektet.

Det rummelige badeværelse er en sjældenhed i storbyen, men på Fuglebakkevej er det komfortable hverdagsliv vægtet højt. Derfor er der god plads i lejlighedens selvforkælelsesrum, der indeholder væghængt toilet, brusekabine og vaskesøjle med kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Designet er moderne og stilrent med elegante, store fliser i et råt betonlook, kvalitetsarmatur fra Grohe og et badeværelse med god plads til familiens håndklæder og toiletsager. Alle lejligheder på Fuglebakkevej 88 får adgang til et solrigt uderum, enten i form af en altan, en tagterrasse eller som direkte adgang til det grønne gårdrum fra stuelejlighederne.

Billederne er fra projektets prøvelejlighed og 3D visualiseringer og derfor med forbehold for evt. ændringer.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer FB-NG343
Byggeår 2023
Energimærke A2020
Rum 3
Boligareal 93 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 310.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 36.124 / 29.446

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.