Flintholm Alle 20, 2. TV.
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 4.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.958

Flintholm Alle 20, 2. TV.
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 101m2

Indflytningsklar lejlighed med altan og attraktiv adresse

Følg bolig
Del bolig

På det eftertragtede Frederiksberg i det nye Revykvarter ligger denne toværelses lejlighed velplaceret i et spændende område nær Flintholm Station, hvorfra du har både Metro, S-tog og buslinjer. I boligen er der fokus på gedigen kvalitet, stilrent design og lyse omgivelser, som du kan flytte direkte ind i. Som en lækker krølle på halen er der egen altan og et fint gårdmiljø tilknyttet.

Den nye bydel på Frederiksberg er i rivende udvikling med flot nybyggeri, spirende butiks- og erhvervsliv og et levende miljø omkring Flintholm Station, der ligger under 300 meter fra adressen. Nyd fordelene ved at bo på det mondæne Frederiksberg, samtidig med at du på blot otte minutter kan befinde dig i Indre By via metroen.

Lejligheden ligger i en flot ejendom, som er opført i 2008. Derfor er den også bygget efter alle kunstens regler og med moderne luksus såsom elevator, hvilket er særdeles praktisk, når indkøbsposerne skal fragtes op til anden sal.

Du bydes velkommen i entréen, hvor du allerede fornemmer, at her er tænkt over detaljerne i boligen. Her sørger de indbyggede skabe nemlig for, at du kan gemme ting af vejen og holde udtrykket rent og enkelt.

Soveværelset ligger i den vestlige fløj sammen med et badeværelse indrettet med væghængt toilet, muret bruseniche og et smukt badeværelsesmodul, hvis udtryk matcher køkkenet.

Køkken og stue er forenet til ét åbent opholdsmiljø, så du kan skåle med gæsterne over et glas god rødvin, mens der lægges sidste hånd på middagen. Køkkenet udstråler en varme og elegance med sine hvide fronter omfavnet af lyst træ, og en flytbar køkkenø sørger for fleksibilitet.

De mange vinduespartier i stuen lader lyset strømme ind, og fra stuen er der udgang til altanen. Med sin orientering mod sydvest kan solen fanges til aftentid.Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunFrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Flintholm Alle 20, 2. TV., 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-NG001
Byggeår 2008
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 101 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 210.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.994 / 15.094

Caroline Von Kauffmann

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.