Finsensvej 5B, ST. TV.
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 4.095.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.596

Finsensvej 5B, ST. TV.
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 96m2

Velindrettet lejlighed nær Frederiksberg Have

Følg bolig
Del bolig

Søger I en velindrettet bolig med en attraktiv beliggenhed? Så skal I vende blikket mod denne lejlighed med en skøn nærhed til Frederiksberg Have og alle hverdagens gøremål, hvilket giver jer det bedste fra begge verdener.

Trukket væk fra vejen ligger ejendommen fra 1969, hvor lejligheden har en bekvem placering i stueplan. Den har stået overfor en større renovering i 2016, ligesom I kan glæde jer over en veldrevet ejerforening, eget kælderrum samt mulighed for tilkøb af garage eller parkeringsplads.

I bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en fin planløsning uden spildplads. Trumfkortet er den indbydende stue med brede vinduespartier, som gavmildt trækker dagslyset ind. Her kan I etablere et hyggeligt spiseafsnit i den ene ende og placere en komfortabel sofa i den anden. Alternativt kan I inddele stuen, så der etableres et ekstra soveværelse, hvis I ønsker det.

Kvik-køkkenet fremtræder stilrent med hvide elementer og træbordplader - akkompagneret af sorte mosaikklinker på væggene. Det er udstyret med rigelig skabsplads og lækre hvidevarer, heriblandt Gram-opvaskemaskine og Gorenje-ovn i ergonomisk højde, så I får gode rammer til madlavningen.

Videre er der et gæstetoilet og et badeværelse, hvor sidstnævnte har en ny bruseniche fra 2018, Hans Grohe-armatur, gulvvarme og plads til en vaskesøjle. Afslutningsvis får I to regulære værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten et børneværelse, kontor eller hobbyrum.

Udenfor kan I se frem til grønne fællesarealer med en fodboldbane og to legepladser til stor glæde for familiens yngste.

Beliggenheden er sublim med skole, daginstitution samt et væld af indkøbsmuligheder og Frederiksberg Centret inden for en radius af 750 meter, mens Frederiksberg Have sætter tempoet ned med hyggelige gåture. Endelig får I hurtig adgang til bus, metro og motorvej, mens cykelturen til Indre By kan klares på 10 minutter.

Kom og oplev boligen!

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunFrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Finsensvej 5B, ST. TV., 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-SA009
Byggeår 1969
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 96 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 205.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.593 / 14.738