Bernhard Bangs Alle 1, 4. tv.
2000 Frederiksberg
SOLGT

Bernhard Bangs Alle 1, 4. tv.
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 88m2

Del bolig
Følg bolig

Lys og indbydende er bare nogle af de nøgleord, der rammer plet, når denne flotte lejlighed på Frederiksberg skal beskrives.Boligen har en skarp grundplan uden spildplads med et godt opholdsafsnit, hvor der hurtigt kan etableres et ekstra værelse i god størrelse. Herfra ville du ligesom fra stuen have adgang til den lukkede altan. Derudover byder lejligheden på et godt størrelse køkken med spisekrog, soveværelse og et stort badeværelse, hvor vaskefaciliteterne kan monteres. Ejendommens fællesområde med pool sætter prikken over i'et.

I kommer til at bo fantastisk på attraktive Frederiksberg med adresse nær Femte Juni Plads samt CBS. Samtidig venter fristende spisesteder, takeaways og meget mere nær boligen, ligesom der er gode indkøbsmuligheder. Der findes også nichebutikker og grønne åndehuller i nærområdet, mens den korte afstand til Lindevang Station gør det super let at tage metroen videre rundt i København eller pendle.

Glæd jer også til at se lejligheden, for der er så mange højdepunkter i venter. Eksempelvis er der det smarte køkken med ovn i ergonomisk højde og en smuk æstetik, der understøttes af flere praktiske tiltag såsom eksempelvis kvalitetsarmaturet. Skabsplads er der også masser af, og i spisekrogen kan I nyde morgenmaden i hyggelige rammer. Stuen er på samme vis indbydende med plads til både sofa og spisebord, og i forlængelse heraf er der en skøn, lukket altan. Soveværelset imponerer med samme indbydende stemning, og i badeværelset er der afsat plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Sommerdagene kan tilbringes ved ejendommens pool, som frister i varmen, ligesom der er mulighed for at spise udendørs i de flotte, grønne rammer. Som om det ikke skulle være nok har foreningen ligeledes vaskeri, cykelkælder, hobbyrum, bordtennis og parkering med plads til alle.


Er det jeres boligdrøm - tag første skridt og book en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 61201042 eller mail hertil: ca@paulun.dk

Sagsnummer FB-CA111
Byggeår 1973
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 88 m 2