Ahornskellet 24, 2.
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 4.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.744

Ahornskellet 24, 2.
2000 Frederiksberg

Ejerlejlighed , 113m2

Lys & ugeneret lejlighed med køkken-alrum & sydvendt terrasse

Del bolig
Følg bolig

I grønne og børnevenlige omgivelser på Frederiksberg møder I denne indbydende ejerlejlighed, som nu kan danne skønne rammer om jeres tilværelse. Lejligheden ligger som én af de bedste og mest ugenerede i ejendommen, og indenfor venter jer en stor, lys stue med åben forbindelse til køkkenet, to gode soveværelser og et flot badeværelse med separat brus. Glæd jer også til terrassen mod syd. Velkommen til.

I bosætter jer i et roligt kvarter på Frederiksberg med indkøb, daginstitution, skole og S-togsstation i en radius af cirka 500 meter. Både Valby Station og metrostationen ligger også kun en kort cykeltur væk, mens motorvejen kan nås på ti minutter i bil. I kvarteret er der mange oplagte gåruter, og København Zoo og Frederiksberg Have befinder sig ganske tæt på, ligesom der også er flere spændende spisesteder og butikker i området.
Lejligheden befinder sig øverst i den gule murstensejendom fra 1978, hvor der rundt om er flere grønne fællesarealer, parkeringspladser der tilhører ejerforeningen samt legeplads til de yngste, og så bliver I en del af en sund og veldrevet ejerforening.

Fra den rummelige entré ankommer I til den dejlige stue, hvor sollyset strømmer ind gennem det markante vinduesparti fra gulv til loft og døren ud til terrassen. Her kan I nemt finde jer til rette med både en hyggelig sofasektion og et langbord nær den åbne forbindelse til det pæne køkken med hvide fronter. Videre venter jer to store soveværelser, som begge kan bryste sig af direkte udgang til den sydvendte terrasse. Endelig får I et moderne badeværelse med naturfarvede klinker, væghængt toilet, Hansgrohe-armatur og en separat, glasafskærmet bruseniche. Nu mangler I kun at træde ud på den sydvendte terrasse, som giver jer en skøn udsigt over kvarterets grønne områder. Her kan I sidde ganske uforstyrret og nyde sommeren i fulde drag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Ahornskellet 24, 2., 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK121
Byggeår 1978
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 113 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 250.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.316 / 18.681

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Få en gratis vurdering
Måske din bolig også er steget i værdi?