Rosenørns Alle 43A, 1.
1970 Frederiksberg C
Kontantpris
kr. 2.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.481

Rosenørns Alle 43A, 1.
1970 Frederiksberg C

Ejerlejlighed , 56m2

Kvadratisk, praktisk og god begynderlejlighed på Frederiksberg.

Del bolig
Følg bolig

Denne fine toværelses lejlighed på Frederiksberg er et perfekt førstegangskøb, da den har et væld af kvaliteter. Der er blandt andet smarte, kvadratiske rum, en praktisk indretning og ja, så er den god for den studerende, som ønsker et dejligt hjem tæt på Søerne, CBS og Forum Metro-Station. Velkommen til Rosenørns Alle 43.

Området:
Du bliver en del af et attraktivt og fredeligt kvarter på Frederiksberg, hvor du er tæt på flere af hverdagens nødvendigheder. Du kan tage cyklen eller spadsere til både indkøb, specialforretninger og delikate spisesteder, ligesom du er tæt på bussen og metroen, der kører fra Forum Station. Derudover kan du nemt nå til CBS og andre af byens uddannelsesinstitutioner, mens Søerne, Nørrebro og Vesterbro byder ind med flotte rammer om gåturen og et bredt udbud af butikker og fornøjelser.
Ejendommen:
Lejligheden befinder sig på første sal i en klassisk ejendom fra 1875, hvor der er en hyggelig, fælles have med græsplæne og terrasse.
Lejligheden:
Med det samme, du træder over dørtærsklen til entréen, fornemmer du det herlige lysindfald og den indbydende atmosfære, der hersker overalt. Entréen forbinder sig til det rummelige opholdsmiljø bestående af køkken og stue i ét. Køkkenet er smart opsat i den ene del af rummet, således resten af rummet kan indrettes med et spisebord og bløde møbler.
Køkkenet præsenterer sig tidløst og elegant med hvide, grebsfrie elementer, som får modspil fra de hvide metrofliser med sort fuge. Derudover sikrer den franske altan masser af frisk luft.
Via opholdsrummet tilgår du soveværelset, som er stort nok til at kunne have en bred seng og måske et minde skrivebord. I værelset er også en indbygget skabsvæg og adgang til pænt flisebadeværelse med en muret bruseniche og et hvidt møblement.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Rosenørns Alle 43A, 1., 1970 Frederiksberg C.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-NG197
Byggeår 1875 / 1936
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 56 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 150.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 17.418 / 14.199

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.