Åboulevard 51, 1. tv.
1960 Frederiksberg C
Kontantpris
kr. 8.695.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.140

Åboulevard 51, 1. tv.
1960 Frederiksberg C

Ejerlejlighed , 165m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 17/10 kl. 13:50-14:10

Herskabelig lejlighed med en stor sydvendt altan

Del bolig
Følg bolig

Centralt beliggende på Frederiksberg nær Søerne møder I denne lækre ejerlejlighed, som nu kan blive jeres nye hjem. Lejligheden er spækket med flotte, herskabelige detaljer, der forener sig på fornem vis med de moderne elementer. I kan se frem til at opholde jer i de tre stuer en suite, mens I også får et dejligt køkken, to værelser, et badeværelse og en stor, sydvendt altan.

OMRÅDET:
Beliggenheden mellem Vesterbro og Nørrebro nær Indre By giver jer ideelle rammer i hverdagen. Her kan I starte dagen med en løbetur rundt om Søerne, mens indkøbene kan klares til fods. I kan hoppe på metroen fra Nuuks Plads Station cirka 600 meter herfra, og endelig bringer cyklen jer hurtigt til alle Indre Bys velkendte seværdigheder.

EJENDOMMEN:
Lejligheden befinder sig i en pæn rødstensejendom fra 1904, hvortil der hører et hyggeligt, fælles gårdmiljø med græsplæne, cykelparkering og et lille legeområde til børnene. Det er desuden også værd at nævne, at der er gode parkeringsmuligheder.

INDRETNING:
På de originale vinduer i lejligheden er der sat nye vinduer på indersiden, hvilket har nedsat lydniveauet fra gaden markant, så der er meget stille indenfor. I de tre sammenhængende stuer forkæles sanserne af det suveræne lysindfald og de smukke detaljer i form af en elegant stukkatur i lofterne, høje paneler og de oprindelige skydedøre. I det lækre Kvik-køkken fra 2018 med sildebensmønstret gulv får I stilrene rammer om madlavningen med hvide, grebsfrie fronter.

Badeværelset er ligeledes nydeligt indrettet med hvidt møblement og en muret bruseniche, og som en ekstra bonus får I et mindre, disponibelt rum med vaskefaciliteter. Nu mangler I kun at se de to fine værelser, hvor der fra det ene er udgang til den dejlige altan med sol det meste af dagen, så I kan nyde sommeren i fulde drag.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Åboulevard 51, 1. tv., 1960 Frederiksberg C.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK210
Byggeår 1904
Energimærke D
Rum 5
Boligareal 165 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 435.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 37.189 / 32.550

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Åboulevard 51, 1. tv., 1960 Frederiksberg C.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.