Dr. Abildgaards Alle 16, 1. tv.
1955 Frederiksberg C
SOLGT

Dr. Abildgaards Alle 16, 1. tv.
1955 Frederiksberg C

Ejerlejlighed , 117m2

Indflytningsklar og herskabelig hjørnelejlighed på 117 m2 - lige ved Landbohøjskolens Have

Del bolig
Følg bolig

OMRÅDET:
Fantastisk område på Frederiksberg C i rolige omgivelser, hvor den smukke have ved Landbohøjskolen kun er få minutters gang væk, og dermed et kæmpe aktiv for lejligheden. Landbohøjskolens Have blev anlagt efter tidens toner i romantisk stil, og med mange elementer fra landskabshaverne. Til de flestes overraskelse er der rig mulighed hele året for at se, hvordan de mange blomster, buske og træer skifter mellem årstiderne. Derudover kan der nævnes: Frederiksberg svømmehal og kurbad, Metroen ved Frederiksberg Centeret, Frederiksberg Have samt indkøbsstrøgene på Falkoner Allé og Gl. Kongevej er alle indenfor rækkevidde. Der er gode parkeringsmuligheder på begge sider af den stille vej. Samtidig er det let at komme videre rundt i hovedstaden, da I både bor tæt på metroen og kan cykle via. Den Grønne Sti, som fører dig diagonalt igennem byen. Dagligvareindkøbene kan fordelagtigt klares bare 350 meter fra ejendommen.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er opført i 1898 og præsenterer sig klassisk i udtrykket, mens I bagtil har en dejlig gård med grønne præg og store træer, hvor der er opsat bordbænkesæt, solstole samt gyngestativ, som I kan benytte på de varme sommerdage, når I trækker udendørs i solens stråler. Der er planlagt renovering af ejendommens tag og facade.

LEJLIGHEDEN:
I mødes af en fantastisk rumfornemmelse i boligen takket være loftshøjden og de velplacerede vinduer, der giver herlige kig til nærområdet og bringer dagslyset ind i hjemmet. Den ene af de to stuer-en-suite er en hjørnestue, hvilket giver en skøn læsekrog ved det store vinduesparti, hvorfra man har den skønneste udsigt ned af Dr. Abildgaards Allé med dets smukke træer. Lejligheden indeholder mange originale detaljer som fyldningsdøre med tidssvarende dørhåndtag, flotte plankegulve som går igen i alle rum, mindre brændeovn og de smukke stukke og rosetter som breder sig i lejlighedens rum. Der er to store soveværelser som er placeret i hver sin ende af boligen, og begge har samme flotte fremtoning som resten af lejligheden. Køkkenet er fra 2019 og af mærket Svane i hvide og grebsfrie elementer, og med bordplade i terrazzo fra Råform samt køkkenvask fra Francke og armatur fra Vola. Det fremstår stilrent, moderne og velindrettet med en siddeplads ved vinduet, så I kan være sammen, mens maden tilberedes. Prikken over i'et er det store badeværelse fra 2019 med terrazzo-fliser fra Råform, loftspots, oplukkeligt vindue, væghængt toilet samt vaskesøjle. Derudover er brusearmatur fra Damixä og håndvaskarmatur fra Vola. Til lejligheden er brugsret til 2 kælderrum.

Er det jeres boligdrøm? - book en fremvisning allerede i dag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer FB-MK265
Byggeår 1898
Energimærke E
Rum 4
Boligareal 117 m 2