Danasvej 5, 3. 4.
1910 Frederiksberg C
Kontantpris
kr. 4.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.415

Danasvej 5, 3. 4.
1910 Frederiksberg C

Ejerlejlighed , 71m2

Flot & indflytningsklar 2 V´er lige ved Søerne

Del bolig
Følg bolig

OMRÅDET:

Tag med til hjertet af Frederiksberg, hvor I få minutters gang fra Søerne, møder denne indflytningsklare, renoverede toværelses lejlighed. Her får I et lyst og lækkert hjem med gulvvarme overalt, der byder på et værelse, et badeværelse og et skønt opholdsmiljø med stue og køkken i ét. I bosætter jer uhyre centralt i en stille, eksklusiv oase midt på Frederiksberg. Beliggenheden er virkelig et kapitel for sig, og her får I kort afstand til alt, hvad Frederiksberg C, indre Vesterbro og København K har at tilbyde. I når hurtigt lokalområdets hyggelige caféer og spændende butikker, og desuden er der kort afstand til Strøget. Metroen kører fra Forum Station, og fra Vesterport Station stiger I på S-toget. Desuden skal I glæde jer til spadsereture i Frederiksberg Have, Landbohøjskolens Have og ved Søerne.


EJENDOMMEN:

Den smukke ejendom fra 1922 er i 2016-2017 fuldstændig totalistandsat, og her venter jer gode fællesfaciliteter. Elevatoren kører fra gadeniveau, og så er der cykelkælder, fælles festlokaler samt en nydelig gårdhave foran ejendommen. Desuden er det muligt at tilkøbe parkeringsplads eller garage bag bygningen, såfremt der er ledige pladser.


LEJLIGHEDEN:

Jeres nye hjem breder sig over tredje sal, og I træder over dørtærsklen til en indflytningsklar lejlighed. I vil straks bemærke boligens lyse og lækre udtryk, og det er fra første øjekast klart, at der virkelig er kræset for detaljerne. Værd at fremhæve er især det store opholdsmiljø, hvor stuen på skønneste vis flyder sammen med det stilrene køkken. Det enestående lysindfald og udsigten mod Søerne fra de to østvendte franske altaner skaber et mageløst hjerterum. Fra stuen bevæger I jer ind i et lyst soveværelse, og så skal I også se det nydelige flisebadeværelse med separat bruseniche, vaskesøjle og et stort vinduesparti. Afslutningsvis er der et disponibelt rum.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Danasvej 5, 3. 4., 1910 Frederiksberg C.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK279
Byggeår 1922 / 2017
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 71 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 220.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 25.530 / 20.812

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.