Prinsesse Maries Alle 5, 4. tv.
1908 Frederiksberg C
Kontantpris
kr. 10.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.982

Prinsesse Maries Alle 5, 4. tv.
1908 Frederiksberg C

Ejerlejlighed , 157m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 11/12 kl. 12:00-12:20

Stor herskabslejlighed på stille vej ved Søerne med to badeværelser og stor vestvendt altan

Del bolig
Følg bolig

På én af Frederiksbergs bedste adresser udbydes denne 157 m2 store herskabslejlighed, og her venter to stuer en-suite, et stort spisekøkken, tre store værelser, to badeværelser og en solrig altan mod vest.

OMRÅDET:
Med bopæl på Prinsesse Maries Alle 5 har I alle byens herligheder lige for jeres fødder. Snør skoene godt ind til en frisk tur omkring Søerne, eller besøg den sofistikerede Værnedamsvej, hvor specialbutikker og spisesteder ligger som perler på en snor. Selvom jeres nærmiljø bugner med caféer, restauranter og indkøbsmuligheder, så bosætter I jer på en stille vej med en helt rolig atmosfære.

EJENDOMMEN:
Boligen er placeret i en særdeles velholdt og elegant ejendom fra 1905 med en yderst præsentabel opgang. I bliver en del af en sund og veldrevet ejerforening med et ekstraordinært godt sammenhold og et tilhørende hyggeligt gårdmiljø. Til lejligheden hører endvidere et kælderrum og et loftrum.

INDRETNING:
Lejligheden ligger på fjerde sal i en elegant opgang. Når I træder ind i lejligheden, ankommer I til en lys og indbydende bolig med flotte, herskabelige detaljer med højt til loftet, smukke trægulve, stuklofter og høje paneler. Boligen er løbende vedligeholdt, blandt andet er vinduerne udskiftet i 2022, der er en stor vestvendt altan fra 2017 med fantastiske solnedgange, nyere gulve i næsten hele lejligheden, og flere radiatorer er også skiftet i efteråret 2017. Madlavningen sker i det store, lyse køkken, der præsenterer sig med stilrene, grebsløse elementer fra Multiform og kvalitets hårde hvidevarer, som ledsages af en massiv mahogni-bordplade. Kogeøen toppes af en granitbordplade, og i forlængelse heraf kan spisebordet arrangeres. Herskabelige dobbeltdøre leder i forlængelse ind til spisestuen, som har døre til opholdsstuen med en smuk, buet karnap. Boligen indeholder tre værelser, hvoraf to har eget badeværelse, og det ene har direkte adgang til altanen. Planløsningen kan også bruges med to soveværelser og indrettes med tre stuer en-suite.


I skal glæde jer til at indtage altanen om sommeren, hvor I kan nyde tilværelsen under solens stråler, da den vender mod vest, og er én af de bedst beliggende i foreningen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har åbent hus med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Prinsesse Maries Alle 5, 4. tv., 1908 Frederiksberg C.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MA102
Byggeår 1905
Energimærke D
Rum 5
Boligareal 157 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 550.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 62.802 / 51.196

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Prinsesse Maries Alle 5, 4. tv., 1908 Frederiksberg C.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.