Christian Winthers Vej 4A, ST. TH.
1860 Frederiksberg C
Kontantpris
kr. 6.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.806

Christian Winthers Vej 4A, ST. TH.
1860 Frederiksberg C

Ejerlejlighed , 107m2

Luksus lejlighed med Altan & Pejs

Følg bolig
Del bolig

I et fantastisk område af Frederiksberg C med alt i gåafstand finder I denne moderne, æstetiske og lyse lejlighed, som er renoveret i 2019. Boligen har to værelser og et skønt, unikt lyst køkkenalrum med udgang til altanen.
Beliggenheden bliver kort fortalt ikke meget bedre - her kan I gå til alt, hvad hjertet begærer. Alle metrolinjer befinder sig desuden i nærmiljøet, så det er også uproblematisk at tilbagelægge længere afstande hurtigt. Caféer og hyggelige nichebutikker beriger gaderne såsom Gammel Kongevej, og ellers finder I Frederiksberg Centret under 200 meter fra hoveddøren. En placering tæt på CBS og den naturvidenskabelige fakultet af Københavns Universitet gør desuden livet let for studerende. På solrige dage er det oplagt med gåture i Frederiksberg Have.

I får hjemme i en gulstensejendom på en privat vej med parkeringspladser til beboerne. Ejerforeningen er særdeles velfungerende og har flere tørrerum samt et rum til barnevognen - I får også eget kælderrum. Desuden er der skiftet tag i 2019, og inden døre venter der endnu flere forbedringer - det er praktisk talt kun ydervæggene og vinduerne, som har stået tilbage ved renoveringen af lejligheden det pågældende år. Således venter der opdateret el, VVS, gulve og interiør i flot, nutidig stil.

En stemningsskabende pejs med glas til tre sider er placeret i hjertet af hjemmet og kan nydes fra både stue og køkken-alrum. Køkkenet er hvidt og beriges særligt af en eksklusiv Elica-kogeplade med emhætte, ligesom det smukke sildebensgulv, der breder sig fra ende til anden, skaber et særligt luksuriøst look. De lækre løsninger fortsætter på badeværelset med håndlavede fliser fra danske MAROKK, glasafskærmet bruseniche med indbygget regnbruser og minimalistiske Vola-trykknapper til det væghængte toilet. Hjemmet fuldendes af to værelser og ikke mindst altanen, hvor I kan sidde og nyde den ægte Frederiksberg-stemning.

Denne lejlighed skal opleves. Bestil en fremvisning allerede i dag
Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 4057 1408 eller mail hertil: nsu@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Christian Winthers Vej 4A, ST. TH., 1860 Frederiksberg C.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-NS037
Byggeår 1950
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 107 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 325.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 26.206 / 23.304

Nicolaj Sundtoft

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.