Hollændervej 4B, kl. tv.
1855 Frederiksberg C
Kontantpris
kr. 4.795.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.365

Hollændervej 4B, kl. tv.
1855 Frederiksberg C

Ejerlejlighed , 97m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 22/5 kl. 11:40-12:00

Indflytningsklar lejlighed med godt #lysindfald# og #vandbåren gulvvarme# beliggende i hjertet af Frederiksberg C

Del bolig
Følg bolig

Glæd jer til at træde indenfor på Hollændervej 4B på Frederiksberg med en beliggenhed tæt på alle kvarterets aktiver, men hvor I på netop denne gade ligger roligt. Det er en stor fordel i den lyse kælderlejlighed, som ligger i den smukke ejendom fra 1893. Her venter to stuer en-suite og to gode soveværelser, et ideelt køkken og et rigtig flot badeværelse der sammen skaber gode rammer om Jeres hverdag som par eller lille familie. Velkommen til.

INDRETNING:
Lejligheden er renoveret i 2012/2013, hvor den originale stuk er bevaret, mens der er blevet gravet ekstra ud, lagt isolering under gulvet og etableret gennemgående vandbåren gulvvarme. Samtidig blev alle el-installationer udskiftet og er blevet fræset ind i væggen. Derudover blev alle vinduer i lejligheden og udskiftet.
Dette er med til at sikre en dejlig atmosfære og en lun base, der hele året fremtræder varm og indbydende. Dertil er vinduerne omfangsrige, hvilket sikrer lysindfaldet i opholdsmiljøet, hvor I kan indrette en spisestue og en dagligstue.

Fra begge tilgår I nemt køkkenet, der er med hårde hvidevarer fra bl. a. Miele og stilrene elementer, som giver et fint areal til den fælles madlavning. Ligeledes er badeværelset rummeligt og tidløst med en god sep. bruseniche, der afskærmes af glasbyggesten. Prikken over i'et sættes af de to værelser, der bliver nemme at indrette som soveværelse og hjemmekontor eller børneværelse.

EJENDOMMEN:
Til ejendommen hører en skøn have, som deles med de andre beboere. Her er mulighed for at nyde udendørs middage på lune sommeraftener, og så er der både fælles pulterrum og et privat depotrum til lejligheden. Dertil skal beliggenheden naturligvis fremhæves, da I befinder jer midt i alle byens herligheder i det sekund, I træder udenfor hoveddøren.

OMRÅDET:
Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé charmerer med de mange specialforretninger og caféer, ligesom Frederiksberg og Zoologisk Have bliver yndede udflugtsmål. I er også nær indkøb, en rigtig god skole og flere dagtilbud samt flere metrostationer, der nås på få minutter.

I får med andre ord rigtig meget for pengene med denne attraktive, lyse lejlighed.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk
Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har åbent hus med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Hollændervej 4B, kl. tv., 1855 Frederiksberg C.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK249
Byggeår 1893
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 97 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 240.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 23.639 / 19.946

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Hollændervej 4B, kl. tv., 1855 Frederiksberg C.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!