Gammel Kongevej 89, 3. th.
1850 Frederiksberg C
Kontantpris
kr. 7.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.792

Gammel Kongevej 89, 3. th.
1850 Frederiksberg C

Ejerlejlighed , 152m2

Lys, rummelig og istandsat herskabslejlighed på 152 m2 med sydvendt altan i hjertet af Frederiksberg C

Del bolig
Følg bolig

Velkommen til Gammel Kongevej 89, 3. th.

OMRÅDET:
Midt i det hyggelige og pulserende miljø på Frederiksberg C nær søerne finder du denne indbydende og istandsatte lejlighed. Her bliver du næsten nabo med de mange cafeer og restauranter på både Gammel Kongevej og Værnedamsvej ligesom dagligvarebutikkerne kan findes indenfor få minutters gang. Desuden er du tæt på offentlig transport, Metro samt grønne områder i Landbohøjskolens Have, Frederiksberg Have og Søndermarken. Søerne er også at finde lige rundt om hjørnet, og her er der gode muligheder for en gå- eller løbe tur i bedste omgivelser.

EJENDOMMEN:
En smuk og velholdt ejendom fra 1890 med flotte detaljer og beliggende i hjertet af Frederiksberg C. En meget veldrevet ejendom med sund økonomi og opsparingskonto til fremtidige projekter. Der findes ekstraordinært godt naboskab i ejerforeningen.


LEJLIGHEDEN:
Yderst velindrettet herskabslejlighed på 3. sal med voluminøse rum og en ægte fornemmelse af herskabelighed. Du træder ind i velkomstentreen med god plads til over- og fodtøjet. Herfra kommer du ind i lejlighedens spisestue med smukke stuklofter, rosetter og massive plankegulve. Her er der plads til den helt store familie ved spisebordet, da rummet har en optimal størrelse samt udformning og man får straks en fornemmelse af lys og luft.
Fra spisestuen er der adgang til lejlighedens to gode soveværelser samt opholdsstue, som også kan opdeles efter behov til yderligere to soveværelser sådan, at man vil kunne have 4 soveværelser. Badeværelset er udført i bedste materialer og er næsten et kapitel for sig selv. Her kan bl.a. nævnes bruseniche med showerhead fra Vola, gulvvarme, væghængt toilet, badekar, godt vinduesparti samt indbygget vaskemaskine og tørretumbler i hvide grebsfrie elementer samt god plads til opbevaring. Der medfølger stort loftsrum samt yderligere et rum på bagtrappen til lejligheden. Køkkenet åbner sig op i hvide grebsfrie elementer med plads til opbevaring og mulighed for spiseplads. Igen får man fornemmelsen af lys og luft fra de store vinduespartier samt udgang til den sydvendte og solrige altan med plads til gasgrillen. Herfra kan man ugeneret nyde tilstedeværelsen med et glas vin imens man kan høre springvandet klukle fra nabogården, og se himlens nuancer skifte farve i løbet af dagen.
En lejlighed til den kræsne køber som ikke går på kompromis med beliggenhed eller kvalitet!Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Gammel Kongevej 89, 3. th., 1850 Frederiksberg C.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK116
Byggeår 1890
Energimærke E
Rum 4
Boligareal 152 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 400.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 31.247 / 28.235

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.