Frederiksberg Alle 100, st. th.
1820 Frederiksberg C
Kontantpris
kr. 8.795.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.854

Frederiksberg Alle 100, st. th.
1820 Frederiksberg C

Ejerlejlighed , 156m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 17/10 kl. 15:00-15:20

Det Danske svar på #Champs-Élysées#

Del bolig
Følg bolig

Det bliver på Frederiksberg Alle 100, at jeres næste boligkapitel skal skrives. Her skal I se en historisk beliggenhed, som det førhen kun var kongen, hoffet og udvalgte grundejere, der havde adgang til. Dette på grund af en jernport, der krævede nøgle, som var placeret dér, hvor alléen munder ud i Vesterbrogade. Porten blev dog fjernet i midten af 1800-tallet, og står i dag som indgangen til Søndermarken på hjørnet af Pile Allé og Roskildevej.

At man har villet værne om adressen, forstås også med moderne briller. Her er tale om en placering, der er udover det sædvanlige, hvor I er naboer til smukke Frederiksberg Have og har alt, hvad hjertet begærer og hverdagen kræver indenfor kort afstand. Når I trænger til en fredelig stund med avisen, kan I fortrække til den hyggelige gårdhave, hvor farverig flora skaber liv blandt siddepladserne.

I kommer til at få stor gavn af gården, da I bor i stueetagen, hvorfor den er nem at tilgå. Den herskabelige lejlighed fordeler sig over 157 elegante og dekorative kvadratmeter med tre stuer, to værelser, et disponibelt rum, et køkken og et badeværelse fra 2021. Ejendommen er bygget i 1928 i en tid, hvor smukt håndværk som stuk, rosetter og paneler fik et nyt udtryk, hvilket I får stor glæde af i lejligheden.

Den ene stue overgår næsten den følgende i udsmykning, hvor sildebensparket står skarpt til stukkaturen og rosetterne i lofterne. Dertil sørger generøse vinduer for et dejligt lysindfald, mens gulvet fortsætter til den gode fordelingsentré. Køkkenet er originalt med malet plankegulv, og så er badeværelset skabt i moderne, grå nuancer med separat bruser, unidrain, væghængt toilet og vaskemaskine, der følger med. Det samme gør opvaskemaskinen i køkkenet.

I bliver en del af en sund ejerforening og får tilmed et loftrum og en fælles vaskekælder.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Frederiksberg Alle 100, st. th., 1820 Frederiksberg C.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK219
Byggeår 1928
Energimærke E
Rum 5
Boligareal 156 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 440.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 37.623 / 32.929

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Frederiksberg Alle 100, st. th., 1820 Frederiksberg C.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.