Kingosgade 11, 2. 91.
1818 Frederiksberg C
Kontantpris
kr. 4.099.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.896

Kingosgade 11, 2. 91.
1818 Frederiksberg C

Ejerlejlighed , 93m2

Indflytningsklar 3'er med køkken-alrum, elevator, parkeringspladser samt 2 store syd/vest vendte altaner med fri udsigt!

Følg bolig
Del bolig

OMRÅDE: Ejendommen er beliggende i hjertet af byen og i gå-afstand til det dejlige nærmiljø, som indre Frederiksberg byder på - herunder teatermiljøet på både Frederiksberg Alle og Ny Teater, de lækre indkøbsstrøg på Gl. Kongevej og Værnedamsvej, de lokale
kaffebarer, restauranter og delikatesseforretninger samt Frederiksberg Have, som præsenterer sig smukt året rundt. Derudover kan det nævnes at man ligger blot 2 minutter fra den kommende metro på Platanvej/Frederiksberg Allé og samtidig har man indkøbsmuligheder lige uden for døren.

EJENDOMMEN: Ejendommen er opført i 1970 og består af en særdeles veldrevet forening som bl.a. tilbyder: Elevator, lækre solrige private terrasser mod vest, gratis vaskekælder, kælderrum samt flotte grønne arealer i gården. Dertil hører der 2 gratis og permanente parkeringstilladelser til lejligheden og der kan også gives gæsteparkering efter behov.

LEJLIGHEDEN: Lejligheden er gennemgribende renoveret hvorfor især køkken og badeværelse fremstår lækkert og lige til. Sælger har totalrenoveret lejligheden og der er blevet taget godt hånd om det hele. Der er således filt på alle vægge og alt elektricitet er nyt og indfræset. Lejligheden byder indenfor i en lys og rummelig fordelingsentré hvorfra der er adgang til alle lejlighedens rum. Først på højre side har du lejlighedens lækre og renoverede badeværelse som bl.a. indeholder stor bruseniche, vaskesøjle samt godt med opbevaringsplads. Til venstre finder man lejlighedens store soveværelse som er indrettet med to store indbyggede skabe hvor der er plads til selv den helt store garderobe. I soveværelse er der ligeledes investeret i en stor lydisolerende forsatsrude som holder alt støj ude. Lejlighedens køkken/alrum og stue er forbundet en-suite, hvorfra der er udgang til lejlighedens 2 store terrasser, hvor udsigten, roen og solen kan nydes hele dagen og aftenen. Bemærk den frie udsigt uden genboer - en detalje som hører til sjældenheden i byen. Der hersker en stemning af hjemlig hygge kombineret med en udsøgt stil og stand, der tilsammen skaber rammerne om en hverdag i luksus. Til sidst har lejligheden også en perfekt placeret depotrum/walk-inn closet fra entréen, hvilket blot er endnu en bonus ved denne skønne perle.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 for en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulun.frederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Se hvornår vi har åbent hus
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Kingosgade 11, 2. 91., 1818 Frederiksberg C.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer 192PS-L0077
Byggeår 1970
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 93 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 205.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.610 / 14.754

Kom til åbent hus på Kingosgade 11, 2. 91., 1818 Frederiksberg C

Her forneden kan du se, hvornår vi har åbent hus igen.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores åbent hus.

Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender