Bakkegårds Alle 16, 3. th.
1804 Frederiksberg C
Kontantpris
kr. 10.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.234

Bakkegårds Alle 16, 3. th.
1804 Frederiksberg C

Ejerlejlighed , 136m2

Tårnlejlighed med egen kælder og mulighed for privat tagterrasse

Del bolig
Følg bolig

OMRÅDET:
Unik bolig på unik beliggenhed. Denne pragtfulde bolig matcher sine omgivelser, for her er tale om en af Frederiksbergs absolut bedste og fredfyldte beliggenheder, som er kendetegnet af bevaringsværdig historisk arkitektur. På fem minutter når man dog det pulserende byliv med spisesteder, kulturelle tilbud, små nichebutikker og de daglige indkøb. På ganske få minutter nås Søndermarkens og Frederiksberg Slotsparks rekreative områder. Der er nem adgang til offentlig transport.


EJENDOMMEN:
Ved ankomst til adressen møder man det bevaringsværdige bygningsværk. Kvadrepuds, dekorerede facadebånd og gesimser vidner om det historiske ophav fra 1895. Den velindrettede bolig breder sig øverst i den herskabelige ejendom. Da sælger erhvervede ejendommen i 1991 har de gennemrenoveret samt isoleret hele lejligheden.


INDRETNING:
Ved den rummelige indgang opleves, at den kvalitetsbetonede karakter fortsættes med snedkererede løsninger, synlige skråbånd og indramninger med tømmer. Der er anvendt naturlige materialer med skibsplankegulve, mahogni og bøg, som understreger den behagelige og varme atmosfære. Franske døre bidrager til et åben miljø mellem rummene, som giver perfekte rammer for at samle familien. Ligeledes kan man være fælles om madlavningen i det elegante snedkerkøkken, der også fungerer som køkken-alrum. Billedrammer i indbyggede skabe er en anden detalje der giver boligen sit særpræg. Lejligheden rummer endvidere en stue, en ekstra lille stue (bibliotek) to værelser, et badeværelse og særskilt gæstetoilet. Lejligheden er meget lys og har solskin i alle rum i løbet af dagen. Mod vest ligger også den fredfyldte altan, som har sol fra formiddag til solnedgang. Til boligen foreligger muligheden for tagterrasse. Godkendt projekt med byggetilladelse fra Frederiksberg Kommune 2005 foreligger og arkitekttegninger medfølger. I kælder forefindes et værkstedsrum med egen indgang samt et depotrum.

Lejligheden har ikke tidligere været til salg som privat bolig, hvoraf dette må anses som sjældent udbudt.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Bakkegårds Alle 16, 3. th., 1804 Frederiksberg C.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK289
Byggeår 1895
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 136 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 550.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 63.798 / 52.005

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.