Rahbeks Alle 18, 2. tv.
1801 Frederiksberg C
Kontantpris
kr. 7.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.110

Rahbeks Alle 18, 2. tv.
1801 Frederiksberg C

Ejerlejlighed , 108m2

Herskabslejlighed med højt til loftet og unikke detaljer - Gennemrenoveret i 20/21 med kvailitet og æstetik for øje

Del bolig
Følg bolig

Velkommen til en af Frederiksbergs mest eftertragtede adresser i Bakkegårdskvarteret. På Rahbeks Alle får man en smuk og rolig allé uden gennemkørende trafik, og herfra er der kort til Søndermarken, Frederiksberg Have samt det pulserende byliv på Vesterbro. Området ligger som en attraktiv oase midt i byen og oser af idyl med en hyggelig, og nogle steder nærmest parisisk stemning med sine mange, fredede, klassiske bygninger og frodige forhaver med masser af træer.

Ejendommen er fra 1904, en typisk repræsentant for Skønvirketiden, hvor stuk og rosetter fik et nyt formsprog, og vinduer fik farvet glas i ruderne. Både ejendommens fortrappe og bagtrappe er renoveret inden for nyere tid. Derudover er ejendommens grønne have med gamle træer også istandsat i 2022, og byder på hyggelige solskinsdage med aftensol. Ejendommen er yderst veldrevet og har vedligeholdelsesplan med dertilhørende opsparing. I foreningen er der både børnefamilier og ældre, der sammen har et tæt sammenhold og som også byder på sociale arrangementer.

Lejlighedens 108m2 rummer mange klassiske detaljer som stuk, rosetter, paneler, org. stikkontakter i messing, skibsplankegulv og smukke fyldningsdøre. Lejligheden rummer to store soveværelser med god skabsplads, stort stilrent badeværelse fra 2021 i hvide nuancer med elementer og fliser fra Aquadomo, med sep. brus samt indbygget armatur og skjult unidrain.
Lejlighedens hjerterum er den store lyse opholdsstue der ligger i åben forbindelse med køkkenet og den store spiseafdeling, hvor der er ekstraordinært højt til loftet og lejlighedens smukke stukkatur virkelig træder i karakter. Her får I et skønt samlingssted i form af stue, spisestue og køkken-alrum, som har et fantastisk naturligt lysindfald fra de store vinduespartier. Køkkenet er fra 2020 og fremstår moderne, lyst og særdeles velfordelt. Her kan nævnes snedkerskuffer i eg, Silestone-bordplade, messingvask og Quooker-armatur fra Ilopa Studio, samt hårde hvidevarer af høj kvalitet som bl.a. induktionskogeplade med integreret emhætte af mærket Elica Nikola Tesla.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Rahbeks Alle 18, 2. tv., 1801 Frederiksberg C.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK291
Byggeår 1904 / 1949
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 108 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 400.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 46.389 / 37.816

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.