Bustrupgade 11, 5. th.
1737 København V
Kontantpris
kr. 7.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.199

Bustrupgade 11, 5. th.
1737 København V

Ejerlejlighed , 100m2

Lækker taglejlighed med stor altan på en god beliggenhed

Del bolig
Følg bolig

(100m2 + hems!)
Loft til kip, frie bjælker og masser af lysindfald er blot nogle af højdepunkterne ved denne lækre lejlighed på Vesterbro. Boligen ligger allerøverst på Bustrupgade 11, og her kan I også glæde jer til tre værelser, et badeværelse og et stort, stilrent opholdsmiljø med adgang til en altan, der vender mod gården.

Lejligheden er opført 2018 og gennemrenoveret, med respekt for ejendommens historie og stemning. Lejligheden emmer af kvalitet og strækker sig over to plan med synlige bjælker, hvilket skaber en helt særlig stemning. Loftet er ført til kip i opholdsmiljøet, og takket være store vinduespartier og ovenlys strømmer lyset ind. Køkkenet er eksklusivt med smukke, fingertappede træskuffer på kogeøen, mens komforten er i top med en Quooker og en ovn i en ergonomisk højde. På lune dage kan I lade altandørene stå på vid gab, så der skabes en flydende overgang mellem inde og ude.

Badeværelset er moderne indrettet med et væghængt toilet, en topmonteret håndvask, en glasafskærmet bruseniche og vaskefaciliteter. Dertil kommer to gode værelser, og tager I trappen til øverste plan, ankommer I til en fantastisk hems, som I eksempelvis kan anvende til et hjemmekontor eller ekstra værelse.

Altanen har frit kig til himlen, og her er plads til at arrangere både et havesæt, en grill og blomsterkrukker. Trænger I til jordforbindelse, trækker I blot ned i gårdhaven, hvor der er borde og bænke samt en legeplads til de yngste beboere.

Jeres kommende nærmiljø bugner af herligheder lige fra Sønder Boulevards spisesteder, forretninger og barer til Enghave Plads, hvorfra der også går metro. I bliver tæt nabo til Halmtorvet, Kødbyen og Vesterbrogade, mens Søerne, Frederiksberg Have og Søndermarken fungerer som et åndehul midt i byens puls.

Ring for en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Bustrupgade 11, 5. th., 1737 København V.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-JG106
Byggeår 1906
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 100 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 400.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 39.195 / 32.765

Jeppe Gerhardt

Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!