Krusågade 32, 4. th.
1719 København V
Kontantpris
kr. 4.695.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.591

Krusågade 32, 4. th.
1719 København V

Ejerlejlighed , 84m2

Indflytningsklar lejlighed med altan, højt til loftet, gennemgående plankegulve og skønt naturligt lysindfald med en fantasktisk udsigt i stille rammer på ensrettet vej!

Del bolig
Følg bolig

Ejendommen:
Æstetisk og yderst velholdt rødstensejendom fra 1906 med charmerende facadedetaljer. En professionel bestyrelse der sikrer en veldrevet ejendom med sund økonomi. Ejerforeningen har et skønt og grønt gårdmiljø med træer, blomsterbede samt legeplads til de små og massere af borde og bænke til fri afbenyttelse, hvor man kan nyde solen og det gode naboskab i ejerforeningen. Til lejligheden medfølger et kælderrum og yderligere har ejendommen fælles cykelparkering i kælderen med direkte nedgang fra gaden.

Området:
Beliggenheden er kompromisløs og med sikkerhed én af Vesterbros bedste adresser. Du er tæt på grønne områder som Sønder Boulevard og Enghaveparken med kort afstand til supermarkeder, restauranter, cafeer, specialbutikker, shopping på Fisketorvet samt alt offentlig transport i form af bus, S-tog og metro. Yderligere er man godt tilbagetrukket fra de travle gader på en stille og ensrettet vej med minimal trafik og støj. Indflytningsklar lejlighed med højt til loftet, skønt naturligt lysindfald fra de store vinduespartier i de to stuer en suite med originale gennemgående plankegulve i rigtig god stand, og selvfølgelig med udgang til altan, hvor man oppe fra 4. sal har et fantastisk kig ned ad gaden helt til Dybbølsgade og videre ned til det altid populære Sønder Boulevard.

Lejligheden har en perfekt rumfordeling og indeholder: Fordelingsentré med god plads til overtøjet, hvorfra du træder ind i lejlighedens hjerte som er de to stuer en suite der er adskilt med flotte franske døre, og de helt rigtige detaljer i form af gennemgående plankegulve samt stuk og rosetter. Rummene bliver fyldt med lys i dagens mange timer, og selv ud på eftermiddagen bliver solens stråler reflekteret af ejendommen overfor og ind i lejlighedens stuer. Soveværelset har rigeligt med plads til både den store dobbeltseng, arbejdsplads og det helt store klædeskab. Flot opdateret køkken holdt i hvide grebsfrie elementer, skabe med indbyggede spots samt hvide fliser og med rigtig god skabs- og arbejdsplads. Yderligere finder du alt i hårde hvidevarer med både vaskemaskine med vaske/tørrefunktion samt opvaskemaskine som begge er fra Siemens. Badeværelset fremstår yderst velholdt med separat brus og skabsplads.
Lejligheden egner sig både som delelejlighed, til parret eller den nystartede familie som virkelig ønsker lys, luft og beliggenhed. På den ugenerede altan kan I nyde et afkølet glas sammen med middagen imens I fordyber Jer i den skønne udsigt og ser himlens nuancer skifte i løbet af aftenen.
Velkommen til en rigtig Vesterbro perle som bare skal opleves!

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Krusågade 32, 4. th., 1719 København V.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK112
Byggeår 1906
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 84 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 235.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 18.902 / 16.724

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.