Ingerslevsgade 124, 3. th.
1705 København V
Kontantpris
kr. 6.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.157

Ingerslevsgade 124, 3. th.
1705 København V

Ejerlejlighed , 102m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 23/1 kl. 15:00-15:30

Herskabelig hjørnelejlighed med to altaner

Del bolig
Følg bolig

På hjørnet af Arkonagade ligger denne elegante lejlighed, der har én af Vesterbros mest attraktive adresser. Ejendommen er fra 1907 og fremviser alle dyderne ved datidens byggeskik. Facadeudsmykning udenfor samt smuk stukkatur med rosetter inden døre sikrer derfor herskabelige rammer om tilværelsen. Det hele eleveres takket være lysindfald, udsigt, ugenerethed og opdateret design, der istemmer den autentiske stil. Trumfkortet bliver dog de to solrige altaner, hvor du hilser morgengryet velkommen fra den ene og betragter, at dagens går på held fra den anden.

Placeringen mellem Arkonagade og Ingerslevgade bringer dig nær charmerende, brostensbelagte gader, dagligvarebutikker, specialforretninger og Kødbyens gastronomiske udvalg. Desuden er du tæt på det pulserende liv omkring Sønder Boulevard, Istedgade samt Enghave Plads, hvor metroen tilmed er tilgængelig.

Tilbage på matriklen præsenterer ejendommen sig nydeligt med alt fra karnapper til kvaderpuds og københavnertag, der alt sammen vidner om det gedigne håndværk, der prægede byggeskikken i starten af det 20. århundrede. Det ses ligeledes, når du træder indenfor, hvor stuk og rosetter fremviser flot håndværk med kompleks detaljeringsgrad. Det herskabelige islæt fortsætter via radiatorskjulere, trægulvet og de originale fyldningsskydedøre. Bemærk også de sydvendte vinduespartier, der fuldender den fantastiske atmosfære i de to stuer en suite.

De veldisponerede kvadratmeter byder videre på to værelser, et badeværelse fra 2013 og et pænt køkken med spiseplads. Sidstnævnte imponerer med et nordisk strejf, og tilsvarende er der hvide nuancer i spil i baderummet, som har separat brus og vaskemaskine.

De lune dage nyder du på enten den østvendte altan eller den vestvendte, hvorfra der er udsigt over ét af byens største gårdanlæg og tilmed et frodigt ét med grønne planter, store træer, bordbænkesæt og legeområde.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Se hvornår vi har åbent hus med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Ingerslevsgade 124, 3. th., 1705 København V.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK245
Byggeår 1907
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 102 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 320.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 27.273 / 23.714

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Ingerslevsgade 124, 3. th., 1705 København V.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Få en gratis vurdering
Måske din bolig også er steget i værdi?