Valdemarsgade 1B, st. tv.
1665 København V
Kontantpris
kr. 3.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 1.994

Valdemarsgade 1B, st. tv.
1665 København V

Ejerlejlighed , 73m2

Delevenlig lejlighed centralt på Vesterbro

Del bolig
Følg bolig

Nu kan I overtage denne skønne lejlighed, der ligger godt placeret ved Vesterbrogade. Lejligheden er delevenlig med lyse og indbydende rum og en god loftshøjde. I får glæde af to værelser, en stue, et køkken og et badeværelse. Udendørs findes et hyggeligt
gårdmiljø, og så har I tilmed brugsret til en stor fælles tagterrasse. Boligen er perfekt til både singlen, parret, den lille familie eller bofællerne. Velkommen indenfor.

Oplevelsen starter i den flotte stue, der har nydelige lyse gulve, som spiller godt sammen med lysindfaldet fra de vestvendte vinduer. Her er rigeligt kvadratmeter til at indrette med både spisebord og et blødt hjørne, eller I kan bruge rummet til en bofælle. Videre venter
køkkenet, som er elegant og moderne indrettet med hvide, grebsfrie elementer, en hvid bordplade og masser af god plads, så madlavningen bliver en fornøjelse. Middagen ryddes nemt af vejen da der er mulighed for opvaskemaskine. De to værelser ligger placeret i hver ende af lejligheden og har begge lyse gulve. På badeværelset må I bemærke den separate bruseniche samt de hvide fliser og badeværelseselementet.

Udendørs er det hyggelige gårdmiljø med en terrasse og en lille græsplæne samt mulighed for cykelparkering. På terrassen og plænen er der forskellige havemøbler at slænge sig i med en god bog eller plads til at invitere gæster på grillmiddag, og øjet fornøjes af de farverige blomster i krukkerne og den omgivende beplantning.

I bosætter jer midt i byens farvestrålende sammensurium af specialbutikker, restauranter og caféer lige ud til Vesterbrogade, så I får fuld fart på bylivet og et væld af skønne fristelser. I gåafstand er også både Tove Ditlevsens Skole og daginstitution, indkøbsmuligheder, metro og Sankt Jørgens Sø.

Ring og book en fremvisning allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Valdemarsgade 1B, st. tv., 1665 København V.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM013
Byggeår 1875 / 1929
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 73 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 200.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 17.043 / 14.794

Alexander Malling Petersen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.