Westend 11, st.
1661 København V
Kontantpris
kr. 4.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.965

Westend 11, st.
1661 København V

Ejerlejlighed , 88m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 24/1 kl. 12:00-12:20

Lækker, gennemrenoveret lejlighed på Vesterbro

Del bolig
Følg bolig

I en ældre, charmerende ejendom fra 1860 på grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg møder I denne fortrinlige og smukt istandsatte lejlighed, der foruden sin overordentligt attraktive beliggenhed også byder på et væld af lækre detaljer. Velkommen til.

OMRÅDET:
I bosætter jer i et stille, klassisk Vesterbrokvarter med smukke facader og en spændende historie. Bare 200 meter fra hoveddøren finder I Søerne, og samtidig er I tæt på alt det, I måtte få brug for i hverdagen såsom adskillige dagligvarebutikker og et rigt udvalg af hyggelige caféer.

EJENDOMMEN:
Lejligheden blev i årene 2019 og 2020 grundlæggende renoveret, hvorved I kan se frem til en bolig af særdeles høj standard. Dette kommer eksempelvis til udtryk i det smukke, arkitekttegnede køkken, hvis stringente linjer ZOOM arkitekter stod bag. Bordpladen er af massiv eg, hvorved den røde tråd i materialevalget etableres til de lyse gulve. Også mere praktiske foranstaltninger såsom ny el er der i processen taget hånd om.

INDRETNING
Jeres kommende hjem vender optimalt mod syd, hvorved I får fornøjelsen af et behageligt lysindfald, der strømmer ind via de høje vinduer og altandørene. Den veldisponerede planløsning indledes af køkken-alrummet og stuen, som er arrangeret i åben forbindelse, og herfra er der videre adgang til soveværelset. Fra stuen er der udgang via dobbeltdøre til den solrige altan, der i kraft af sin størrelse nemt rummer havemøblerne. Endelig mangler I blot at se det elegante badeværelse, som flot korresponderer med lejlighedens generelle æstetik.

Bemærk, at der er gulvvarme i hele lejligheden, og der knytter sig et depotrum til, ligesom der i den aflåste gård er plads til cykelparkering.
Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Westend 11, st., 1661 København V.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-NG146
Byggeår 1860
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 88 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 225.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 17.596 / 15.803

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Westend 11, st., 1661 København V.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.