Vester Søgade 70, 2. th.
1601 København V
Kontantpris
kr. 5.795.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.343

Vester Søgade 70, 2. th.
1601 København V

Ejerlejlighed , 92m2

Flot 3 V´er i fredet ejendom i 1. parket til søerne med elevator og gode p-muligheder

Del bolig
Følg bolig

OMRÅDET:
Dejlig central beliggenhed i hjertet af København med udsigt til de Københavnske Søer. Lejligheden er beliggende på gaden direkte til søens rekreative område samt kort gåafstand til alle de mange kulturelle tilbud København K, V og Frederiksberg har at tilbyde.
Indenfor få minutters gå gang finder du bl.a. Forum Metro, Rådhuspladsen Tivoli, Det Nye Teater samt Torvehallerne.

EJENDOMMEN:
"Vestersøhus" som ejendommen hedder, er bygget i 1939 og tegnet af den kendte arkitekt Kay Fisker. Ejendommen er fredet. Der har de seneste år været en større renovering af ejerforeningen, hvor man bl.a. har renoveret tag og skiftet vinduer ud mod gården i hele foreningen. Ejendommen byder på egne p-pladser, som kan lejes mod månedlig betaling. Her er flere fællesvaskeri, som er nemt tilgængeligt. Der er dørtelefon, brugsret til eget kælderrum, elevator fra stueplan, som også kører i kælderen og hele vejen op til den fantastiske tagterrasse, som byder på udsigt over hele København, samt de utrolig smukke søer, som oplyser kvarteret.

LEJLIGHEDEN:
På denne unikke adresse, med en fantastiske udsigt ud over Københavns Søer og Frederiksberg, findes denne skønne og virkeligt flotte 3 V'er.
Lejlighed indeholder en god fordelingsentre der minimerer spildplads. Lejlighedens samlingsrum er den store dagligstue med en helt fantastisk udsigt ud mod søerne. Fra stuen er der adgang til lejlighedens skønne altan samt det store køkken med god opbevaringsplads. Soveværelset er stort og let møblerbart. Fra både den solrige stue og fra soveværelset er der udgang til den nærmest unikke og meget solrige vestvendte altan, der har sol til langt ud på aftenen. Derudover er her et originalt velholdt badeværelse med badekar. Mod gården findes endnu et soveværelse i en god størrelse med mange gode anvendelsesmuligheder. Lejligheden har endvidere brugsret til en fælles tagterrasse samt mulighed for leje af p-plads.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 for en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulun.frederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Vester Søgade 70, 2. th., 1601 København V.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK273
Byggeår 1938
Rum 3
Boligareal 92 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 290.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 28.745 / 24.005

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!