Vester Søgade 62, 1. th.
1601 København V
Kontantpris
kr. 5.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.538

Vester Søgade 62, 1. th.
1601 København V

Ejerlejlighed , 93m2

Med udsigt lige ud til Søerne finder I denne yderst velholdte og lyse treværelses ejerlejlighed

Del bolig
Følg bolig

Med udsigt lige ud til Søerne finder I denne yderst velholdte og lyse treværelses ejerlejlighed.

Ejendommen fra 1938 er fredet og ligger meget velplaceret i den stille ende af Vester Søgade. I kan se frem til en fælles tagterrasse, lyse rum og en solrig altan.

Det hvide køkken byder på en Grundig-opvaskemaskine fra 2020 samt et lækkert SMEG-gaskomfur med rustfrie elementer omkring, så I ikke behøver at spekulere på, hvor den varme gryde stilles. Ved vasken er der ligeså en bordplade i rustfrit stål, mens resten toppes af en bordplade i mørkt træ, der skaber en fin, varm kontrast til det hvide og det blanke. I forlængelse heraf kommer den lyse stue, hvor I kan indrette jer med spisebordet og sofagruppen, mens I har kig til vandet fra det brede vinduesparti.

Via dobbelte glasdøre finder I lejlighedens ene soveværelse med indbyggede skabe. I modsatte ende findes det andet værelse, mens lejligheden rundes af med et badeværelse med brusebadekar. Den vestvendte altan kan I pynte med plantekasser og havesættet, og I træder herud både fra det store soveværelse og fra stuen. Dens placering inviterer til mad og vin, mens I nyder udsynet over Søerne lige på den anden side af gaden. Har I brug for plads til flere gæster, er tagterrassen oplagt med en fantastisk udsigt over København.

Derudover får I også et fælles vaskerum til ejendommens beboere, en cykelkælder samt et privat og aflåst kælderrum til lejligheden. Sidst, men ikke mindst, er der elevator i bygningen. I bosætter jer i et roligt område på trods af den centrale placering midt i byen. Der er flere skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder inden for én kilometer, ligesom der er et væld af caféer, spisesteder og specialbutikker i nærområdet.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Vester Søgade 62, 1. th., 1601 København V.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-MK124
Byggeår 1938
Rum 3
Boligareal 93 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 265.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 20.714 / 18.603

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.