Havneholmen 32, st. th.
1561 København V
Kontantpris
kr. 7.245.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.014

Havneholmen 32, st. th.
1561 København V

Ejerlejlighed , 112m2

Lækker lejlighed på Havneholmen

Del bolig
Følg bolig

På Havneholmen 32 i det yderst eftertragtede kvarter af samme navn i den sydlige del af Københavns Havn møder I denne moderne og lækre lejlighed, der foruden en skøn beliggenhed tæt på vandet også byder på en god og veldisponeret planløsning. Velkommen til.

I bosætter jer centralt i byen, og fra jeres kommende bopæl har I således hverken langt til hverdagens gøremål eller de mange muligheder, som storbyen bringer. I er tæt på offentlig transport, Bryggebroen, der kan lede jer til fælleden, shopping, caféer og meget, meget mere.

Lejligheden ligger i stueplan af en nyere ejendom fra 2008, der præsenterer sig med et skarpt udtryk, og som I træder inden døre, ankommer I til en fortrinlig bolig, som det markante opholdsrum udgør midtpunktet. Her er flotte egetræsgulve og et sublimt lysindfald, som strømmer ind gennem de store vinduer. I den ene ende ses det stilrene køkken iklædt hvide fronter med brede greb, som får følgeskab af en tilsvarende lys bordplade, mens I nemt får indrettet spisebord og sofagruppe i den modsatte del af rummet.

I tillæg til det formidable opholdsrum består hjemmet af tre værelser, der imidlertid nemt kan omdannes til de oprindelige to af slagsen, såfremt I ønsker et større soveværelse. Hertil kommer et walk-in-closet og et badeværelse med brus, kar og vaskefaciliteter. Det hele afrundes af ikke færre end to altaner, der nås fra henholdsvis stuen og værelserne.

Til ejendommen knytter sig fine fællesarealer, og det er ligeledes muligt at drage fordel af potentialet for at leje en bådplads lige foran bygningen eller få opbevaret sin kajak forsvarligt.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3287 3080 eller mail hertil: Bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Havneholmen 32, st. th., 1561 København V.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-KM053
Byggeår 2008
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 112 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 365.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 35.745 / 29.850

Kenneth Finner Madsen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!