Løngangstræde 21, 3. TH.
1468 København K
SOLGT

Løngangstræde 21, 3. TH.
1468 København K

Ejerlejlighed , 117m2

Gennemført lejlighed med lækre materialer!

Del bolig
Følg bolig

Gedigne materialevalg, lækre løsninger, rigt lysindfald og en minimalistisk æstetik kendetegner denne højloftede lejlighed i hjertet af København på den historiske Løngangstræde. Fra adressen er der gåafstand til alt i Indre By.

Lejligheden ligger i en flot ejendom med udsmykket facade, som vidner om stedets historie fra dens opførelse. Følg den svungne trappe op med høje paneler på væggene til tredje sal.
I lejligheden er der ikke mange spor fra den svundne tid, men dog et par stykker med de dobbelte fyldningsdøre mellem stue og alrum, radiatorer og buede vinduespartier.

Køkken-alrum og stue er som allerede nævnt forbundet og udgør tilsammen et lækkert, langstrakt opholdsmiljø, når dørene er slået op.
Køkkenet mørke fronter der gemmer hårde hvidevarerne væk skaber et minimalistisk og strømlinet udtryk i alrummet. Samme skabsfront er anvendt på badeværelsesmøblet på badeværelset, hvilket understreger den omhu der er lagt i indretningen for at skabe et
hjem, der opleves samlet. Badeværelset er endvidere med smukke fliser, der er ført videre op på væggen i brusenichen med regnbruser, linjeafløb og glasafskærmning. Badeværelset rummer endvidere en vaskesøjle.

Dertil byder lejligheden på et skønt soveværelse, hvorfra franske døre åbner ud til den private altan, der er vendt ud mod det rolige gårdmiljø. Placeringen er samtidig orienteret mod sydøst og op ad husmuren på den ene side, så der er læ.
Herudover et stort soveværelse i forlængelse af køkken-alrummet, med plads til hjemmekontoret også.

Adressen er placeret i hjertet af København, hvor du har Christiansborg, Glyptoteket, Slotsholmen, Det Kongelige Bibliotek, Tivoli og Nationalmuseet tæt ved for blot at nævne et udvalg af byens varemærker. Gaderne byder på et rigt udvalg af caféer, kaffebarer,
restauranter og shoppingmuligheder, mens også Søerne, Ørstedsparken og Københavns Havn ligger i gåafstand.

Sagsnummer 146JP-L1781
Byggeår 1877
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 117 m 2
Tilmeld dig Pauluns nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Iphone 12.

Nyhedslister
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af de nyheder, du modtager på mail.