Rådhusstræde 4D
1466 København K
Kontantpris
kr. 8.999.995
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.096

Rådhusstræde 4D
1466 København K

Ejerlejlighed , 153m2

Unik bolig beliggende i hyggelig gård

Del bolig
Følg bolig

Er drømmen en yderst central beliggenhed i Indre By, hvor I kan spadsere til alle yndlingsstederne, små som store, dag såvel som nat? Så er dette hus i tre etager med ejerlejlighedsstatus værd at se nærmere på. Ude kan I nyde den hyggelige gård.

Adressen på Rådhusstræde placerer jer nær stemningsfyldte caféer, de spændende restauranter og kanalen. Kulturlivet frister også med Comedy Zoo, Grand Teatret og flere museums, mens I på en storslået aften også kan lægge vejen forbi Det Kongelige Teater. I har heller ikke langt til den lille, grønne oase bag Det Kongelige Bibliotek, og så er det værd at udforske de mange arrangementer på Bryghuspladsen ved BLOX. Endelig er I tæt på indkøb, skoler, daginstitutioner og metroen på Rådhuspladsen.

Huset præsenterer sig pænt og har en ideel indretning til familielivet eller parret, der ønsker godt med plads på de tre etager. Indenfor venter et lækkert opholdsmiljø, hvor der fra køkken-alrummet er hele tre terrasseudgange til det stemningsfyldte gårdhavemiljø. Det åbne, U-formede køkken fremstår moderne og tidløst, og i alrummet er der fint plads til spisebordet. Resten af stueplanet er indrettet med et bryggers og et toilet. Førstesalen byder på en stue, der modtager et herligt lysindfald fra de franske altaner. I hver sin ende finder I henholdsvis et værelse og et pænt badeværelse. Som det sidste møder I de to værelser på anden sal.

Skal I bo på en drømmebeliggenhed midt i Indre By? Så er det nu, I skal slå til.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Rådhusstræde 4D, 1466 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH243
Byggeår 1796 / 1936
Energimærke A2010
Rum 5
Boligareal 153 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 450.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 38.497 / 33.426

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.