Studiestræde 31, 3.
1455 København K
Kontantpris
kr. 4.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.298

Studiestræde 31, 3.
1455 København K

Ejerlejlighed , 91m2

Velindrettet lejlighed midt i Indre By

Del bolig
Følg bolig

På en fænomenal placering i midten af København kan I nu overtage denne skønne lejlighed. Lejligheden ligger attraktivt placeret på tredje sal øverst i bygningen og tilbyder gode muligheder for nemt at få et ekstra værelse. Boligen rummer et køkken, en stue, et værelse, et badeværelse og en hems. Velkommen indenfor på Studiestræde 31.

Det vinkelformede køkken er åbent mod stuen og moderne indrettet med hvide, grebsfrie fronter og en mørk bordplade. Der er mulighed for opvaskemaskine, og hele rummet lyses op gennem de vestvendte vinduer, hvorfra I får et skønt lysindfald, der udvider rummet. Vender I blikket mod stuen, må I lade jer betage af de rustikke og charmerende detaljer. Herunder kan blandt andet nævnes den synlige bjælkekonstruktion, den dekorative hvælving og den særegne, foldbare trappe til hemsen. Videre venter soveværelset,
som fortsætter i samme charmerende stil, og hvor dagslyset fylder rummet fra de sydvendte vinduer. I skal også se badeværelset, som er overordentligt rummeligt. Det er lyst indrettet og med både separat bruseniche samt plads til en vaskesøjle. Prikken over i'et i denne fremragende lejlighed er hemsen, som har mange gode anvendelsesmuligheder. Tager I turen ned ad trapperne, kan I udforske gårdmiljøet. Her kan I nyde udelivet i havemøblerne og parkere cyklen i de dertil indrettede stativer.

Hvis I ønsker at bo dér, hvor det sker, så er det her. I er blot få minutters gang fra Rådhuspladsen, hvorfra I kan tage metro og bus videre rundt i byen. Jeres nærmiljø emmer af liv og farver, og I finder et væld af restauranter, caféer og butikker, ikke mindst på Strøget, som ligger kun få hundrede meter fra adressen. Dagligvareindkøbene er også inden for rækkevidde, og I er nær både Ørstedsparken og Søerne.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Studiestræde 31, 3., 1455 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH257
Byggeår 1853
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 91 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 250.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.292 / 18.484

Alexander Malling Petersen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.