Studiestræde 21, st.
1455 København K
Kontantpris
kr. 8.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.248

Studiestræde 21, st.
1455 København K

Ejerlejlighed , 125m2

Herskabelig lejlighed med vinkælder

Del bolig
Følg bolig

På Studiestræde 21 i Indre By er denne fireværelses lejlighed netop kommet til salg, og her venter en flot renoveret bolig med en eminent beliggenhed. Velkommen til.

Dagen starter med en løbetur i Ørstedsparken eller omkring Søerne, som ligger omkring 500 meter fra hoveddøren. Efter en opkvikkende tur i det fri, nupper du en kop kaffe på én af de hyggelige caféer, som dit nabolag er spækket med. Indkøbsmuligheder ligger rundt om hjørnet, og når du skal bevæge dig rundt i byen, bliver det enten på cykel eller med metroen fra Rådhuspladsen små 400 meter væk. Specialforretninger, kulturelle tilbud og grønne åndehuller er med andre ord lige ved hånden, og du finder næppe en meget bedre beliggenhed end denne.

Det er en oplevelse i sig selv at træde indenfor i ejendommen fra 1797. De originale detaljer i lejligheden er restaureret, og den gennemgribende renovering i 2021 har på fornem vis og med stor respekt forenet det oprindelige med moderne komfort og stil. I bedste New Yorker-stil træder du direkte ind i køkken-alrummet, hvor elegante elementer fra Multiform får følgeskab af en Super White Dolomite-bordplade, en Quooker med kogende vand og danskvand, en integreret emhætte og kvalitetshvidevarer fra Miele SmartLine. Her bliver du givet de bedste forudsætninger for at henkaste dig i gastronomiske udfoldelser. En suite ligger dagligstuen, og i begge opholdsrum bemærkes et skønt lysindfald, det originale plankegulv og flotte stukkaturer.

Soveværelset er placeret nær opholdsrummene, mens de resterende to værelser samt badeværelset tilgås via fordelingsgangen. Både værelser og badeværelse har elementer fra Multiform, og gulvvarmen under fødderne samt den anseelige, murede bruseniche sikrer morgenrutinen. Boligen afsluttes af den geniale vinkælder, som er speciallavet med en smedet glaslåge, der nænsomt forsegler de flydende herligheder.

Interesseret? Kontakt os for en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Studiestræde 21, st., 1455 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM118
Byggeår 1797 / 1889
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 125 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 425.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 48.402 / 38.958

Alexander Malling Petersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.